Annons

Speltips : Tomislav Brkic/Ante Pavic - Marc-Andrea Hüsler/Luis David Martinez: 2

Matchcenter
13 juli 2019 at 16:25 - Tennis, ATP Challenger
Uppdaterad
53
0
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 53-47%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Betway Till Betway
Turnering: Challenger Perugia. Underlag: Grus.

Det var ju lite upplagt för att Brkic/Pavic skulle prestera den här veckan när de valde att fokusera på dubbeln. De borde göra det rent generellt, för då kommer de nog nå atp-touren. Kanske båda tillsammans eller åtminstone Pavic som skulle kunna vara en rätt bra dubbelspelare där alla dagar i veckan. 

Men de har haft en väldigt enkel lottning hittills, Brkic/Pavic, det ska man också säga, och det är nog först nu de blir lite testade.

Husler/Martinez har haft en klart tuffare väg fram och slagit några riktigt starka par. Deras matcher har varit jämna men motståndet har som sagt varit tufft och riktigt starkt att vinna dem. De är två bra dubbelspelare som verkar ha hittat varandra fint. Jag tycker inte på något sätt att de känns underlägsna i dagens final.

2,50 är för högt. Motståndare känns lite stabilare och på papperet ska de vara lite bättre, och är mer samspelta. Små skillnader. Och samtidigt har de haft en kanske lite för enkel väg fram till final. Inte optimalt nu när det blir skarpt läge.

Dryga 2,10 är korrekt odds och värdet är därmed stort och fint på vårt par.

Högst odds hos Bet365. 1000 kronor i spelkrediter om man ännu inte är kund där.

  • 100% upp till 500 kr i komboförsäkring
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
  • Odds i världsklass
  • Smidig inloggning med BankID
  • Bonus utan omsättningskrav
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback