NFL-säsongen är nästan över, vilket betyder att Super Bowl är nära. En spännande fight väntar mellan två suveräna lag i Patrick Mahomes Kansas City Chiefs och Philadelphia Eagles. Förra årets Super Bowl lockade över 112 miljoner tittare och i år kan det bli ännu fler. Här följer en guide hur ni smidigt kan streama Super Bowl LVII den 13 februari.

Streama SuperBowl hos Unibet

Streama Super Bowl 2023 hos Unibet*

Unibet* var först på marknaden att erbjuda  livestreaming av NFL och Super Bowl. Med proffsiga amerikanska expertkommentatorer streamar Unibet* samtliga NFL-matcher under säsongen 2022/23. Att Unibet* även har bra odds på Super Bowl gör inte saken sämre.

Så här gör du för att se Super Bowl hos Unibet*:

  1. Skapa konto hos Unibet*.
  2. Sätt in pengar på ditt spelkonto.
  3. Du hittar Unibet* TV i oddslobbyn under fliken ”streaming”.

100% upp till 500 kr välkomstbonus i sport

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 500 kr i sportbonus
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

Streama Super Bowl 2023 hos bet365*

Bet365* har livestreamat alla matcher i NFL säsongen 2022/23. I grundsäsongen spelades 272 och lägger vi till alla i NFL-playoffs är det 12 häftiga drabbningar till vi fått se. Nu återstår endast en och det är Super Bowl, som spelas i Glendale, Arizona.

Så här gör du för att se:

  1. Logga in/skapa konto.
  2. Gör en insättning på ditt spelkonto.
  3. Välj evenemanget som har en play-ikon bredvid och har du följt reglerna för livestreamingen ska det spelas upp automatiskt när det är live.

Spelkrediter upp till 1250 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Livestream till Super Bowl från mobilen

Du kan även streama Super Bowl 2023 gratis i din iPhone, iPad eller Android. Blir du kvalificerad kund hos Bet365* eller Unibet* kommer livestreamingen igång automatiskt på din enhet när du valt event (i det här fallet Super Bowl LVII). Viktigaste att du behöver tänka på är att ha pengar på ditt spelkonto för att få tillgång till streamingtjänsten hos Bet365* och Unibet*. Du behöver dock nödvändigtvis inte lägga något spel för att få tillgång till matchen.

Se Rihanna uppträda i halvtid under Super Bowl 2023

Även om det inte är några svenskar i NFL och du inte bryr dig speciellt mycket om själva fotbollen och lagen så är Super Bowl väldigt mycket mer än bara sporten. Rihanna kommer stå på scenen för första gången på väldigt många år och utöver henne får vi se framträdanden från Babyface och Sheryl Lee Ralph. Utöver det kommer vi få se de häftiga Super Bowl-reklamfilmerna, som håller dig vaken under den pågående matchen.