Barcelona möter Osasuna hemma på Estadi Olímpic Lluís Companys under onsdagskvällen. Här ger vi dig en översikt över de bästa oddsen och guidar dig till den bästa gratis livestream inför det spännande mötet i La Liga!

Streama La Liga gratis hos Bet365!

Det råder minst sagt tuffa tider hos den katalanska storklubben som kommer från två extremt tunga förluster. Senast hemma mot Villarreal i ligan där gästerna vann med chockerande 5-3. Innan det blev det uttåg från Copa del Rey när Athletic Bilbao vann med 4-2 efter förlängning.

Xavi meddelade sin avgång i sommar precis och ni kan läsa mer om odds på ny tränare i Barcelona här. Kan vi få se en positiv reaktion mot Pamplona-laget Osasuna?

Odds på Barcelona - Osasuna

Nedan kan ni jämföra och hitta de bästa oddsen inför uppgörelsen mellan Barcelona och Osasuna.

Bilder från när Barcelona mötte Villarreal i ligan.

Streama all fotboll från La Liga hos TV4Play+

Just nu har vi på Betting ett exklusivt erbjudande för streamingtjänsten TV4Play+. Du får nämligen all fotboll från La Liga, Svenska Cupen, Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, Serie A och mycket mer på TV4 Play för bara 299:- i 6 månader.

TV4 Play

TV4 Play+ för endast 299 kr/m

  • Exklusiv deal endast genom Betting.se
  • Exklusiv deal endast genom Betting.se

Alla matcher från Svenska Cupen, Allsvenskan, Superettan, UEFA Champions League, Serie A, La Liga och mycket mer på TV4 Play för bara 299:- i 6 månader.

Live stream till Barcelonas matcher hos Bet365

Du kan följa med när topplagen är i aktion och som tur är är det lätt att hitta en bra och gratis livestream till matchen mellan Arsenal och Barcelona. Om d har ett spelkonto hos Bet365* kan du livestreama matcherna från den spanska ligan gratis. Det enda kravet är att du har pengar på spelkontot, och det räcker med att bara ha en krona kvar.

Så livestreamar du Barcelonas matcher

En riktig gigant när det kommer till livestreaming och livebetting är Bet365*. Sidan är världsledande och produkten kanske den bästa på marknaden.

Genom att göra en insättning på minst 50 kronor får du tillgång till inte bara livestream till denna match utan otroligt mycket mer fotboll och sport från ligor och cuper runt om i världen.

Se till att åtminstone ha kvar en krona på ditt spelkonto för att ha tillgång till streamingen. 

Så skapar du ett spelkonto hos Bet365*.

  1. Gå direkt till Bet365*.com
  2. Klicka på den gula rutan "Bli medlem" i högra hörnet.
  3. Fyll i dina uppgifter enligt instruktionerna.

Spelkrediter upp till 1250 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr).

Ytterligare villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
Villkor och krav:  Referera till Bet365 för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Streama FC Barcelona hos Unibet

Proceduren är den samma hos Unibet* där du enkelt skapar konto och gör en minsta insättning på 50 kronor för att kunna få tillgån till sidans all streaming. Se till att alltid ha någon krona kvar på spelkontot för att få tillgång till inte bara Barcelonas matcher, utan även en mängd andra matcher och ligor runt om i världen. 

100% upp till 500 kr välkomstbonus i sport

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 500 kr i sportbonus
Svensk gigant inom betting
Specialodds på film och politik
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Villkor och krav:  Referera till Unibet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Välkomstbonusens värde är max 500 kronor. Min insättning 100 kr.

Se Barcelona livestream på mobil

När du ska livestreama toppmatcherna kan du även göra det via din telefon eller surfplatta. Du har även möjlighet att se matcherna i helskärm på din mobil, vilket gör upplevelsen mycket bättre. Hos Bet365* kan du titta via webbläsare eller via Bet365s egna app.

FAQ: FC Barcelona gratis livestream

Här får ni svar på de vanligaste ställda frågorna om live stream till Barcelonas matcher.

Var hittar jag gratis live stream till Barcelonas matcher?

Bet365* och Unibet* är två ledande spelbolag som erbjuder streams till Barcelonas matcher.

När spelar Barcelona sin nästa match?

Se vår Fotboll på TV och live stream idag för full guide till alla fotbollsmatcher på TV och stream.