En match som bara kan vara av intresse för respektive nationer är den mellan Panama och Tunisien. Två redan utslagna lag där dock Panama borde vara mest motiverade till seger eftersom det isåfall blir lagets första någonsin i ett VM. Isåfall krävs det ett betydligt bättre försvarsspel än det som visades upp senast i matchen mot England.

Det mest uppséendeväckande med matchen på förhand är att Tunisien måste använda sig av sin tredjemålvakt. Detta då förstamålvakt Hassen skadade sig mot England i premiären och hans ersättare Ben Mustapha skadade sig mot Belgien. Detta gör att Aymen Mathlouthi är den enda tillgängliga målvakten i laget och därför kommer han vakta stolparna i kvällens match.

1X2 odds, Panama - Tunisien, Tor 28 jun 2018 at 20:00

Panama

Lika

Tunisien

 

Två avstängningar i Panama

Michael Murillo och Armando Cooper är båda avstängda inför kvällens match efter vars två gula kort i gruppspelet. Panama har sämst målskillnad av alla lag i turneringen med sina nio insläppta på två matcher. 0-3 mot Polen följdes upp av 1-6 mot England. Lagets 1-6-reducering firades dock som ett avancemang. Det var det första målet i historien för Panama och därmed blev målskytten Felipe Baloy historisk.

Tunisien såg hyfsade ut i premiären men släppte in ett sent mål som innebar förlust. Därefter blev man utslagna och utklassade av Belgien och nu är det bara äran laget har att spela för. Tunisien har precis som andra afrikanska och arabiska lag inte lyckats i detta VM. Marocko, Saudiarabien, Egypten, Tunisien och Nigeria är utslagna. Senegal är det enda hoppet!

Over/Under odds, Panama - Tunisien, Tor 28 jun 2018 at 20:00 Linje: 2,5

Över

Under

 

Förutsättningar och Fun Facts

* Panama har släppt in nio mål på 13 skott i sitt debut-mästerskap.
* Tunisien har inte vunnit på 13 raka matcher i VM.
* Senaste gången en seger kom för laget var 1978 när man besegrade Mexiko med 3-1.
* Spelplatsen är Mordovia Arena i Saransk och domare är Shukralla från Bahrain.
* Tunisien har släppt in mål i fem matcher i rad
* Skott på mål är inte något av lagens styrka, Tunisien har sex skott på mål på två matcher medan Panama har fyra.
* Inget av lagen kan gå vidare utan nationerna spelar bara för äran.
* Panama har dragit på sig två straffar och är även det laget som tagit flest gula kort med sina åtta stycken.