Äntligen är det dags för UFC igen och för Conor McGregor att göra stor comeback. Han möter Donald "Cowboy" Cerrone i Las Vegas tidigt på söndag morgon ca 04:00 svensk tid. Matchen går att se via stream och flera spelbolag erbjuder boostade odds.

Du missar väl inte nästa UFC-gala:  Odds - UFC 263

Det är comebacken som nog alla väntade sig egentligen, men som ändå blivit otroligt efterlängtad.

JUST NU: Få 15.00 i odds på McGregor!

Den som skapar ett nytt spelkonto hos Unibet kan ta del av det här erbjudandet och spela McGregor till 15 gånger pengarna. Ordinarie odds är ca 1.30.

 • Registrera – Öppna ett konto, med mobil-ID tar det bara någon minut.
 • Sätt in – Spela på att McGregor vinner matchen mot Cowboy. Max insats 50 kr (max vinst 750 kr).
 • Spela – Oddset boostas till 15.00. Vinster betalas ut i cash utan omsättningskrav.

GÅ TILL ERBJUDANDET

T&C: 18+, Regler och villkor gäller, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se
 

McGregor söker revansch efter förlusten mot Nurmagomedov

Senast McGregor var uppe i UFC:s oktagon fick han storstryk mot den obesegrade ryssen Chabib Nurmagomedov. Ryssen är förresten fortfarande obesegrad och kanske kan McGregor vilja sikta på revansch framöver?

Missa inte UFC 254 på lördag!

På lördag går UFC 254 av stapeln. Missa inte titelmatchen mellan Nurmagomedov och Gaethj. Läs gärna också vårt speltips med odds inför UFC 254!

Men först måste han ta sig an Cowboy.

Nurmagomedov attackerade svagheter som inte många visste fanns hos McGregor. Ryssen vann på submission i rond fyra, men matchen var i praktiken redan avgjord då med tanke på Nurmagomedovs överlägsenhet.

Efter den matchen meddelade McGregor att hans karriär var över, men med tanke på hans sätt att konstant utnyttja media var det nog inte många som trodde på det. Sannolikt ville han bara ha ännu bättre betalt i en "comeback".

Och nu är det alltså dags.

UFC 246 blir något alldeles extra

Nu på söndag 19 januari, eller 18 januari enligt Las Vegas-tid om man så vill, går McGregor upp mot Donald "Cowboy" Cerrone i T-Mobile Arena.

Galan och matchen ses som en av de största någonsin i UFC och McGregor är utan större konkurrens den mest omtalade fightern organisationen haft, och hans comeback blir såklart en jättegrej.

McGregor var en gång mästare i två olika viktklasser i UFC och ansågs då vara den bästa fightern i organisationen alla kategorier. Nu har han efter två förluster på sina fyra senaste matcher och hans varumärke som fajter har svalnat lite, medan hans stjärnstatus världen över är närmast odödlig.

Han går in till den här matchen med en vinstchans på omkring 70% enligt spelbolagen. Det är med andra ord troligt att han vinner, men långtifrån givet.

Preliminär start svensk tid söndag 19 januari

Matchen går av stapeln natten till söndag 19 januari. Den som vill följa UFC-galan från start för satsa på att "dygna", då den exakta starttiden är svår att förutspå.

Det bästa gissningen som experter gör angående starttiden är omkring svensk tid 04:00-05:00 på söndag morgon.

 • Kl. 22:00 – Studiosnack i Viaplay
 • Kl. 00:15 – UFC 246: Pre-lims /TV10 eller Viaplay)
 • Kl. ca 04:00 – McGregor vs Cowboy (Viaplay PPV, se nedan)

Men som sagt, starttiden för huvudmatchen kan variera och det är bättre att ställa klockan för tidigt än för sent. Eller sitta uppe hela natten förstås!

McGregor vs Cowboy Live Stream

Till skillnad från mycket annan sport på TV så sänds fajten mellan McGregor och Cowboy endast som Pay-Per-View (PPV). Det betyder att den inte ingår i något abonnemang, utan att alla som vill se matchen måste köpa den enskilt.

I Sverige är det Viaplay som sänder hela galan, med både invägning och prelims.

Till varje PPV erbjuder Viaplay en separat studiosändning så att du som tittare kan ha full kontroll på allt som händer.

Gå till Viaplay här för att köpa matchen eller ett annat sportpaket

Med Viaplay PPV ser du eventet live, samt kan också titta på sändningen upp till 48h efter att den avslutat.

McGregor Cowboy Stream Viaplay

Odds och speltips på McGregor vs Cowboy

McGregor är stor favorit på förhand mot Cowboy. De flesta spelbolag ger omkring 1.30 i odds på honom, vilket motsvarar att han vinner ungefär 3 av 4 fajter med de här förutsättningarna.

Den som tror att Cowboy skräller kan få uppemot 3.60-3.70 i odds hos vissa spelbolag.

Men att bara spela på matchseger kanske kan vara lite tråkigt i en så här stor fajt? Den som vill krydda fajten med extra spänning hittar specialspel så som:

 • Matchen att gå tiden ut
 • Vinst genom Decision, Knock-out eller Submission
 • Totalt antal rundor
 • Exakt vilken rond matchen avgörs i

Oddset på att matchen avgörs innan första minuten är över, det vill säga inom 0-59 sekunder, står i 8 gånger pengarna hos Unibet.

Fler speltips på andra sporter hittar du här på Betting.

Matchen pågår minst två fulla ronder till 1.83 i odds 

Läs motiveringen till speltipset här.

Den oberäknelige Conor McGregor 

Irländaren McGregor har skapat några rubriker de senaste åren. Bortsett från sina egna fajter är han kan mest omskriven som skandalernas man och hans upptåg har gjort honom både hatad och älskad inom UFC.

2017 hoppade han in i ringen när landsmannen Charlie Ward debuterade mot John Redmond. Redmond knockades snabbt i matchen och allt var frid och fröjd i det irländska lägret, tills McGregor fick för sig att hoppa in i ringen.

McGregor knuffade domaren och knockade även han Redmond när denne skulle resa sig efter Wards golvning.

Den mest omtalade händelsen inträffade dock några månader efter spektaklet i Dublin. McGregor, som är nära vän till Artem Lobov, gick tillsammans med en grupp anhängare till attack mot Nurmagomedov och en buss med fajters på väg till UFC 223.

Den hetlevrade irländaren slängde en skottkärra på bussen. Fönster krossades och än en gång skapades rubriker.

Donald Anthony Cerrone – känd som "Cowboy" 

Denver-sonen bakom smeknamnet "Cowboy" heter egentligen Donald Anthony Cerrone. Artistnamnet kommer, föga förvånande, från att han mest hela tiden har cowboyhatt.

Cowboy har vunnit mest matcher av alla i UFC, men har precis som McGregor visat aningen dalande form. De två senaste matcherna har slutat i förlust (mot Tony Ferguson och Justin Gaethje).

Bonus och boostade odds på McGregor vs Cowboy

Som spelare är det en bra idé att byta spelbolag i samband med stora matcher som den här. Spelbolag vill särskilja sig gentemot varandra och tävlar ofta om att erbjuda bästa kampanjer.

Alla bettingsidor erbjuder inte oddsbonusar på matchen mellan McGregor och Cowboy, men två spelbolag som gör det är Unibet.

JUST NU: Få 15.00 i odds på McGregor

Den som skapar ett nytt spelkonto hos Unibet kan ta del av det här erbjudandet och spela McGregor till 15 gånger pengarna. Ordinarie odds är ca 1.30.

 • Registrera – Öppna ett konto, med mobil-ID tar det bara någon minut.
 • Sätt in – Spela på att McGregor vinner matchen mot Cowboy. Max insats 50 kr (max vinst 750 kr).
 • Spela – Oddset boostas till 15.00. Vinster betalas ut i cash utan omsättningskrav.

GÅ TILL ERBJUDANDET

T&C: 18+, Regler och villkor gäller, Spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se
 

McGregor Cowboy Odds Bonus Boost