UFC 263 ska avgöras och det blir säkerligen spännande i Arizona när Israel Adesanya och Marvin Vettori ska göra upp i oktagonen för andra gången. Extra härligt är det att det kommer vara en fullsatt arena i Arizona. Galan arrangeras på samma arena där Arizona Cardinals spelar sina hemmamatcher så räkna med ett rejält tryck. Detta är första gången sedan pandemin bröt ut som det kommer att vara full kapacitet på UFC, något att glädja sig åt. Israel Adesanya är favorit men räkna med en jämn fight precis som senast.

Missa inte: Odds & speltips på Floyd Mayweather vs Logan Paul

Odds UFC 263: Adesanya vs. Vettori 2

Fighter Högsta odds Spelbolag
Israel Adesanya 1,38
Marvin Vettori 3,10

Speltips UFC 263: Adesanya vs. Vettori 2

I april 2018 möttes de båda fightersen i en spektakulär match. Den gången vann Adesanya efter split decision och precis som då är han inför returmötet favorit att vinna. Samtidigt har hans motståndare Vettori sedan förlusten mot Adesany gått fem raka matcher utan förlora. Därför kan det återigen bli mycket jämnt.

Adesanya åkte på sina första förlust i karriären någonsin mot polacken Jan Blachowicz under UFC 259. Därför lär det vara en revanschsugen Adesanya inför mötet mot Vettori. En förlust för favoriten kommer innebära att han tappar rejält i hierarkin.

Läs fler bettingtips och rekar här!

Vettori, mer känd som ”The Italien Dream” har dock visat enastående form. Fem raka segrar gör att det känns ännu mer ovisst än senast, och då krävdes det alltså Split Decision för att utse en vinnare. Visst ser det jämnt ut men i slutändan tror vi ändå Adesanya är något för bra för att inte vinna fighten.

Vi hoppas att det blir ett riktigt trevligt evenemang med tanke på att det kommer vara en fullsatt arena för första gångan sedan pandemin. Bara det gör det värt att följa UFC 263. Förhoppningsvis blir det lika jämnt och spännande som sist.

Men i slutändan tror vi ändå att det kommer att bli seger för Adesanya. Med revansch i blicken och bättre förutsättningar tror vi han vinner. Därför spelar vi Israel Adesanya som vinnare i UFC 263.