Under UFC 254 finns det massivis av spel till bra odds. I denna artikel går vi igenom speltips med högsta odds på matcherna där vi hittat relativt säkra spel till ett schysst spelvärde!

Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten är platsen för lördagens UFC-gala - den 254:e ordningen - där titelmatchen i lightweight mellan Khabib Nurmagomedov och Justin Gaethje är det stora samtalsämnet. Även den delade huvudmatchen i middleweight mellan Robert Whittake och Jared Cannonier kan bli intressant. Detta blir den sista galan som går i Abu Dhabi innan det återigen blir Las Vegas som blir platsen för UFC .

Snart går UFC 262 av stapeln, här är våra rekar med högsta odds!

TV-tider inför UFC 254

Underkorten börjar klockan 1630 svensk tid medan huvudkorten börjar klockan 20.00 svensk tid på lördag. Matchen mellan Khabib Nurmagomedov och Justin Gaethje är den första matchen av huvudkorten och bör därför börja 20.00.

Letar du efter TV-tider för andra matcher borde du kolla in vår sida: Sport på TV

Speltips: Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje

Khabib är i en väldigt fin form och innehar fortfarande den längsta vinstsviten i UFC:s historia. Vi spelar därför på både att Khabib vinner matchen till oddset 1.30 och att Khabib vinner på submission till oddset 3.00 hos Mr Green*. Vi lägger 1 000 kr vardera på dessa spel med en potential utbetalning på 4 300 kr.

100% vinstboost upp till 5000 kr omsättningsfritt!
Bra livebetting och odds
Fantastisk app till mobilen

Inför titelmatchen

Khabib ”The Eagles” Nurmagomedov är den obesegrade ryssen från Makhachkala, ett av världens farligaste områden. På 28 fighter har Nurmagomedov vunnit samtliga och är därmed obesegrad när han nu ska försvara sin titel i lättvikt för tredje gången. 

De senaste två fighterna har Nurmagomedov vunnit på avslut i fjärde respektive tredje ronden. Nu är han ganska klar favorit att försvara sin titel ytterligare en gång när amerikanske Justin Gathje står som motståndare i oktagonen. 31-årige Gaethje har dock också en imponerande karriär med 22 vinster på 24 matcher varav hela 19 på KO. 

100 kr riskfritt

  • Registrera ett konto
  • Lägg valfritt spel till ett värde av 100 kr
  • Använd koden TILLBAKA100 och få tillbaka 100 kr om ditt spel inte går in

100 KR RISKFRITT SPEL

Det har blivit fyra raka segrar och imponerande prestationer med KO eller TKO i samtliga av dessa fighter. Framförallt är det slagen som är hans stora styrka och visst är Gaethje sugen på att fortsätta sin segerparad och därmed ge Nurmagomedov en rejäl fight?! Många tror att det här blir det tuffaste test hittills  för Nurmagomedov men favoritskapet är ändå tydligt.

Vi tror Khabib kommer att vinna fighten men är inte övertygade om att det blir på avslut. Endast åtta segrar av 28 har kommit på avslut, resten på domarbeslut. Att knocka Gathje är heller inte det lättaste vilket ingen har klarat sedan april 2018. Därför kan det bli en jämn fight men ”The Eagles” kommer stå som segrare när matchen är slut.

Speltips: Robert Whittaker vs Jared Cannonier

Vi tror att Jared Cannonier vinner fighten mot Robert Whittaker till det fina oddset 1.86 hos Bethard*. Därför spelar vi honom som segrare i UFC 254.

Lättnavigerad sajt
Höga odds
Snabba utbetalningar

Tankar inför fighten

Galans kanske mest ovissa match är den delade huvudmatchen mellan Robert Whittaker och Jared Cannonier i mellanvikt. Oddsen talar för en otroligt jämn fight även om Robert Whittaker är knapp favorit. När det kommer till att vinna på avslut är det dock Jared Cannonier som har störst sannolikhet att göra detta enligt oddssättarna.

Nya Zeeländaren Whittaker tappade bältet i middleweight I oktober 2019 men studsade tillbaka med seger i sin senaste match mot Darren Till i Abu Dhabi. Jared Cannonier från Texas har tre raka segrar men har samtidigt inte gått en fight sedan september 2019. Den gången knockade han Jack Hermansson i Köpenhamn.

 Vi tror att Cannonier har en bredare repertoar och därför klarar av att vinna matchen. Hans fyra senaste segrar har inneburit TKO med armbågen, slag och sparkar. Att kunna avsluta på flera olika sätt är en fördel och därför tror vi att Cannonier kommer stå som segrare när fighten är över.

Missa inte: Jake Paul vs Nate Robinson

Du hittar odds och speltips på matchen mellan Paul och Robinson här!

Andra huvudmatcher i UFC 254

  • Tungvikt, herrar: Aleksandr Volkov vs Walt Harris
  • Mellanvikt, herrar: Jacob Malkoun vs Phil Hawes
  • Flugvikt, damer: Lauren Murphy vs Lilya Shakirova
  • Lätttungvikt, herrar: Magomed Ankalaev vs Ion Cutjelaba