Dagens andra möte är också i grupp C när en av turneringens förhandsfavoriter Frankrike ställs mot Peru. Frankrike imponerade inte i premiären och segern mot Australien satt långt inne. Först i den 81:a minuten kom segermålet. Peru hade drömläge att få med sig något mot Danmark men efter missad straff i slutskedet av första halvlek kunde Paulsen avgöra i andra, och Peru kammade noll i första VM-matchen sedan 1982.

De flesta jättarna har haft det svårt under VM och det är egentligen bara Spanien, Portugal och England som fått med sig segrar i turneringen. Och Frankrike då. Men trots segern imponerade spelet knappast mot Australien i lagets premiär.

Stjärnfyllt lag kan ge medalj

Att Frankrikes högsta nivå är världsklass är dock odiskutabelt. Laget har världsstjärnor på varje position men fick inte det att stämma riktigt mot Australien. Vid hemma-EM 2016 bjöd fransmännen på en bländande fotboll hela vägen men förlorade finalen. I VM är laget kanske inte favorit till guldet men Tyskland och Brasilien har inte imponerat i sina premiärer. Får Frankrike igång sitt spel blir man någon att räkna med i kampen om medaljerna.

Pogba är spelaren som ska göra skillnaden detta VM. 25-åringen har haft det tufft sedan övergången till Manchester United men när han spelar på topp är han på en helt egen nivå i klubblaget, och i landslaget för den delen. Mot Australien såg vi det genom det avgörande målet.

1X2 odds, Frankrike - Peru, Tor 21 jun 2018 at 17:00

Frankrike

Lika

Peru

Anfallstrion måste prestera bättre

Förutom Pogba finns där väldigt mycket talang och kvalité i anfallstrion. I premiären fick Mbappe, Griezmann och Dembele förtroendet där framme och det är mycket möjligt att de får chansen igen. Bakom finns dock Giroud som med sina 31 mål är landets fjärde bäste målskytt genom tiderna.

Han har dock tre mål upp till Perus främste målskytt Paolo Guerrero som har 34 mål för sitt landslag. Guerro fick dock inte starta mot Danmark utan tränaren valde istället att köra med den rutinerade Farfán som gör sitt sista VM.

En som gör sitt första VM är den gamle MFF-spelaren Yoshimar Yotun. Han gjorde en bra insats mot Danmark och passar bra in på det centrala mittfältet med sin passningsfot och blick för spelet. Peru förtjänade att få med sig i alla fall ett oavgjort resultat mot Danmark, men fotbollen är inte alltid rättvis och Åge Hareide är lurigare än vad man kan tro. Dock måste Peru få med sig något mot Frankrike om VM inte ska vara över redan efter två matcher för peruanerna.

Förutsättningar och Fun Facts

* Domare är Mohammed Abdulla Hassan från Förenade Arabemiraten
* Matchen spelas på Central Stadium, Yekaterinburg
* Perus förlust mot Danmark var den första på 16 matcher
* I VM däremot är trenden mörkare, laget har inte vunnit på sju raka matcher i VM-sammanhang.
* I Frankrike äter man sniglar
* Lagen har mötts en gång tidigare, 1982 vann Peru på Parc des Prince med 1-0

Tryck här för bäst odds