Underhållningsprogrammet Idol har rullat igång och precis som med allt annat, det finns odds på vem som ska vinna i år.

Spelbolagen har hittills varit lite försiktiga, och är det fortfarande, men nu har Svenska Spel i alla fall visat vägen genom att komma ut med vinnarodds.

Spela på Idol – Bli medlem hos Bet365 här!

Odds på Idol just nu [inför fredagsfinalen 18 okt]

Bäst placering 
Christoffer Hamberg 2.20
Freddie Liljegren 4.00
Astrid Risberg 5.50
Gottfrid Krantz 6.00
Nathalie Ulinder Cuti 11.0
Kim Lilja 13.0

OBS: Spelbolagen erbjuder inget spel på deltagare som är under 18 år. Oddsen avser vinnaren bland dessa deltagare.

Så här gör du för att spela på Idol 2019

Att spela på Idol hos Bet365 är både roligt och enkelt. Och du kan komma igång direkt från din mobil!

  1. Bli medlem hos Bet365 här
  2. Gör din första insättning (och ta del av startbonusen på upp till 1000 kr!)
  3. Gå till "Odds" --> "Specialer" --> "Sverige"
  4. Välj vilken Idol-deltagare du vill spela på
  5. Invänta fredagsfinalen och heja fram din Idol!

Klicka här eller på någon av knapparna på den här sidan för att gå till Bet365, som erbjuder odds på Idol 2019. Du kommer då till Bet365:s hemsida och där klickar du på "Gå till sidan". Därefter väljer du "Bli medlem" och fyller i formuläret. Det tar bara någon minut.

När du blivit medlem hos Bet365 är det dags att göra en insättning, så att du har något att spela för. Bet365 har ett starterbjudande just nu där de dubblar din första insättning upp till 1000 kronor i så kallade "spelkrediter" (som du kan spela för). Mer om det hittar du här eller på deras hemsida när du blivit medlem.

Du hittar sedan oddsen på Idol i oddsmenyn, under "Specialare" och sedan "Sverige". Oddsen på Idol tas bort på fredagar klockan 20:00 när TV-programmet börjar, så hittar du dem inte just nu kan det vara därför. Under helgen sätts de nya oddsen, beroende på hur talangerna presterade i fredagsfinalen och hur oddssättarna tycker favoritskapet ska vara.

Efter helgen är oddslistan uppdaterad igen och den deltagare som åkte ut är borttagen. Då uppdaterar vi också den här sidan med aktuella odds och speltips inför nästkommande vecka.

Busenkelt och superroligt, testa så får du se!

Bli medlem hos Bet365 här!

Christoffer är favorit i Idol

Mannen med den lätt annorlunda klädstilen, Christoffer Hamberg, anses just nu vara favorit till att vinna.

Klippet där han på sin slutaudition sjunger Rosa himmel närmar sig en miljon visningar på Youtube och sånt väger nog tungt för oddssättarna.

Det finns inte mycket annat att luta sig mot mer än en subjektiv bedömning samt att kolla av intresset för att se personen på Youtube.

Astrid Risberg andrahandsfavorit i Idol 2019

Som jämförelse har andrahandsfavoriten Astrid Risberg 300 000 visningar på sin första audition hos juryn. När det gäller intresse hos folket just nu är Christoffer alltså helt överlägsen.

Om man vill vända på det och tro på en skräll. Och som oss i redaktionen tror att vinnaren är nära kopplad till folkets intresse då det är folket som röstar, kan man notera att Christoffer har just sitt klipp med Rosa himmel som är en klickbomb, men i övrigt är klippen på hans uppträdanden faktiskt ganska svalt mottagna.

Ser man på det viset är han en i mängden. Var det för att prata idrottsspråk en överprestation med Rosa himmel där han prickade helt rätt med en låt som nyligen fått stor dragkraft av en populär tv-serie och att han nu kommer få det tuffare framöver? Man vet aldrig, men det är åtminstone värt att väga in. 

Många veckor återstår, men vill man ha det där riktigt höga oddset på sin favorit kan det nog vara klokt att spela så snabbt som möjligt. Oddsen kommer givetvis sjunka varefter deltagarna blir utslagna.

Bra spelbolag för att spela på Idol, musik och underhållning

Det finns inte många spelbolag som erbjuder odds på årets Idol, men Bet365 gör det.

100 % upp till 1000 kr

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+ | Regler och villkor gäller

Andra spelbolag med svensk licens som ofta erbjuder odds på underhållning och musik, som till exempel Melodifestivalen eller vem som ska spela nästa James Bond, är Unibet och LeoVegas. De erbjuder dock inte odds på Idol.