Då var den igång, Tiger Woods comebacktävling på PGA-touren och efter hans första runda under torsdagskvällen har spelmarknaden reagerat. Vi tar oss en titt på de uppdaterade liveoddsen från Bethard* men först tittar vi till leaderboarden.

1, Fleetwood -6

2, Fowler -5

3, Kuchar -5

4, Chappell -4

4, Rose -4

4, Johnson -4

4, Spieth -4

8, Molinari -3

8, Hoffman -3

8, Thomas -3

8, Woods -3

12, Stenson -2

12, Kisner -2

14, Matsuyama -1

14, Koepka -1

16, Reed, E

17, Norén +1

18, Berger +3

Man kan lugnt säga att banan Albany som Hero World Challenger spelas på inte är den svåraste. Det får ses som en bedrift av Norén och framför allt Berger att lyckas gå den över par. Par 5-hålen är som normalsvåra par-4:or på vissa andra banor och greenområdena kan betraktas som mindre svåra, utan att ta i från tårna.

Den som nästan allt fokuseras på är givetvis tävlingens värd, Tiger Woods, som gör comeback efter att inte ha spelat på nästan ett år. Mycket positiv comeback för honom denna gång, åtminstone än så länge. En stabil första runda av honom, tre under par och spelet såg bra mycket bättre ut än det gjort vid hans senaste comebackförsök. 

När det gäller svenskarna så, Norén som sagt, tufft. Han har hittills nästan aldrig fått det att stämma på PGA-touren och denna gång verkar inte vara något undantag. Han har mycket att bevisa när han ställs mot de allra bästa. Stenson började svagt men avslutade lite bättre och med tanke på hur jämn leaderboarden är får hans start betraktas som åtminstone acceptabel.

Bethard* uppdaterar sina vinnarodds varje dag under såna här tävlingar och inför den andra dagens spel ser det nu ut såhär:

Vinnaroddsen

Johnson, 5,50

Spieth, 6

Fowler, 6

Thomas, 9

Rose, 9

Fleetwood, 9

Kuchar, 13

Woods, 26

Chappell, 29

Koepka, 31

Molinari, 31

Hoffman, 34

Kisner, 34

Stenson, 34

Matsuyama, 41

Reed, 67

Norén, 126

Berger, 351

Fältet som sagt mycket jämnt, och därför har det inte hänt så väldigt mycket med oddsen, bortsett då från att Woods som synes nu placeras mitt i fältet när det gäller chans att vinna. Inför den första rundan återfanns han allra längst ner. 

Kanske att man borde respektera Fleetwoods första runda lite mer, 9 gånger kan vara rätt bra där, han spelade otroligt bra under första rundan. Stenson med sin fina avslutning av den första rundan, 34 gånger pengarna kan vara rätt okej där också. Han är trots allt bara några slag efter.

Spelet fortsätter senare idag. Första bollen slår ut 17:10. Klockan 17:35 kan man notera en minst sagt intressant boll. Woods och Stenson spelar idag tillsammans. Stenson där klar favorit till att idag göra det bästa resultatet av dem. Han spelas just nu till 1,64 hos Bethard*.