Idrotten sover aldrig, men sällan är det så torrt som det är så här i slutet av juli. Sommaren håller oss sportälskare levande men visst börjar vi längta efter hösten och de stora ligorna igen.

Premier League är fortfarande några veckor bort och det finns fortfarande tid att förbereda sig.Hur gör man då det bäst? Bland annat genom att läsa vår fullständiga genomgång inför säsongen förstås. Du hittar länken till vår guide alldeles i slutet av den här texten, där vi ska titta till de lite mer galna specialspelen inför säsongen.

Arsenal superfloppar?

Det är kaos i Arsenal just nu.

"The Gunners" lyckas knappt sy ihop en värvning, lagkaptenen Koscielny strejkar och det känns som att ganska lite talar för dem just nu, trots att deras fjolårssäsong med deras mått på senare år ändå får ses som okej.

Kommer raset nu? Kanske det... 

Även United faller ihop?

Det är kanske inte lika stort kaos i Manchester United som i Arsenal, men så startar väl United den här gången från den lägsta nivå man startat en säsong. Laget har inte kvalificerat sig för Champions League, man känns inte favorittippade till att göra det den här säsongen heller och "Red Devils" har inte lyckats knyta till sig några stora namn.

Lägg till det faktum att man har en orutinerad manager i Solskjaer, som just nu är klar favorit till att bli den manager som får sparken först i Premier League den här säsongen. Ja, plus så klart stora frågetecken kring om man får behålla sin superstjärna Pogba, som verkar allmänt missnöjd.

Det ser kanske inte jätteljust ut för United, kan vi väl sammanfatta det.

Om man tror att misären tätnar, att laget förlorar samtliga totalt 10 matcher mot City, Liverpool, Chelsea, Arsenal och Tottenham, så får man just nu hela 81 gånger pengarna på det.

Managerspel – vem får sparken först?

Det går som bekant att spela på det mesta, till exempel på vilken manager somfår sparken först.

Oddsen hos Bethard, som för övrigt har högst återbetalning på matchoddsen av alla spelbolag på Premier League, indikerar att det är Manchester United som får leta ny ledare först.

Att få sparken först:

Klopp sitter säkert?

De orutinerade tränarna hänger löst, de etablerade superstjärnorna sitter säkert, det är slutsatsen om man ska tro oddsen från Bethard.

Att få sparken först:

Ingen manager får kicken?

Att ingen manager får sparken under säsongen ger över 50 gånger pengarna hos Betfair. I dagens klimat i fotbollsvärlden får detta ses som snudd på omöjligt?

Att alla klubbar skulle se det som att de presterar bra och är nöjda, det blir svårt att få när alla mäts på prestation och resultatet i någon mån är "svart eller vitt" i en tabell.

Tottenham åter bäst i London?

Oddsen på vilket av London-lagen som hamnar högst upp i tabellen är hämtade från Unibet, som i vanlig ordning kommer satsa stenhårt på Premier League-säsongen med ett enormt utbud.

Tronskiftet i huvudstaden verkar vara ett faktum enligt oddssättarna – Tottenham blir bäst i London i år också, om man nu ska tro oddsen, vill säga.

Att bli bästa lag i London:

Missa inte vår superguide på Premier League 2019/2020

Premier League-säsongen drar igång 9:e augusti och vi kommer förstås följa allt som händer vad gäller odds här på Betting.se.

Håll utkik på startsidan för nya artiklar. Och läs vår ligaguide med fler specialspel på spelarna och lagen.

Passa på att starta ett nytt spelkonto inför Premier League-säsongen

Bethard, Betfair och Unibet erbjuder mängder av odds. Bli medlem hos dem via knapparna nedan för att få en bra bonus.

100% upp till 1 000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Världens största spelbörs
Även poker & casino
18+ | Regler och villkor gäller

100% upp till 2000 SEK

18+ | Regler och villkor gäller
Läs recension
200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
Svensk gigant inom betting
Bättre odds än de flesta
18+ | Regler och villkor gäller