Han har varit lite av skrällarnas man det senaste året, Ole Gunnar Solskjaer. Fortsätter han skrällandet? Kanske. Det är alltid kul att titta till oddsen för att få ett hum om hur sannolikheterna ser ut.

Det kändes absolut inte osannolikt att han var på väg mot de stora klubbarna när han efter succén i Molde 2011-2014 tog över Cardiff 2014. Där tog det dock tvärstopp. Stor flopp, han fick inte vara kvar, och tillbaka till ruta ett, Molde och ytterligare ett knippe år där 2015-2018.

Men sen kom krisen i Manchester United.

Hela havet stormade i United

José Mourinho fick sparken, de behövde en snabb lösning, och att Molde skulle sätta sig på tvären var knappast aktuellt. När Solskjaer efter den omedelbara succén sen fick ett permanent kontrakt med United fick Molde också bra betalt för att släppa sin tidigare tränare.

Efter det permanenta kontraktet gick emellertid en hel del emot för Solskjaer och United som inte avslutade säsongen vidare starkt och hur är hans status när säsongen nu börjar egentligen?

Han har inte sannolikheterna på sin sida riktigt, norrmannen. Så här ser det ut rörande om han kommer överleva sin första hela säsong på Old Trafford eller inte. Eller ja, åtminstone huruvida han kommer få ha kvar jobbet eller inte.

Solskjaer överlever inte säsongen som manager, enligt oddsen

Kommer Solskjaer lämna United under säsongen 19/20?

Oddsen är hämtade från Coolbet som till skillnad från många bettingsidor sätter sina egna odds och de har därmed vissa saker som sticker ut lite.

Vi i redaktionen hittade åtminstone inget annat spelbolag med svensk licens som just nu erbjöd odds på detta, så har man en känsla för hur det kommer sluta för norrmannen kommande säsong är det läge att prova Coolbet, som också har en fin välkomstbonus för nya kunder.

Just nu får man 100% upp till 500 kronor om man registrerar sig.

Hög återbetalning
grymt bra välkomstbonus
relativt enkla omsättningskrav

Klubben har svårt att värva de bästa

United har varit och huggit på några stora namn under sommaren, men med tanke på historiken de senaste åren, deras generella nivåsänkning och det faktum att de kommande säsong inte ens spelar i Champions League, de har misslyckats och istället betalat stora pengar för ett par spelare från mindre klubbar. Kan bli bra, men de stora namnen har uteblivit.

I konkurrensen med de bästa klubbarna känns det som att den nuvarande truppen kanske kan få det svårt att räcka till och med tanke på att supportrar och ledning nog ändå ser United som en toppklubb, antagligen förståeligt att det för närvarande är favorittippat att Solskjaer inte får slutföra säsongen.

Hur illa blir det då? Det är frågan. Hur tidigt får Solskjaer lämna?

Kommer Solskjaer lämna United innan 2019 års slut?

Man har ingen större tillit till Solskjaers jobbsäkerhet hos Coolbet, så mycket kan man väl säga. 

Solskjaer förste manager att lämna?

Ligger spelvärdet rent av i att norrmannen får gå först av alla...

Solskjaer blir första manager att få lämna en klubb i Premier League?

Om man tror att han får lämna innan 2019 års slut är kanske steget till att han också blir först med att lämna inte så stort som man kan tro.

Vi får se hur det slutar. United inleder säsongen hemma mot Chelsea den 11:e augusti. Ingen mjukstart precis.