Franska Öppna-finalen i tennis har ännu inte kallnat men trots det är det dags igen. Idag sätter grässäsongen igång på atp-touren och vi tar och tittar till oddsen på den första veckans spel.

Två turneringar, en av dem ärligt talat rätt sömnig, den i Den Bosch, Holland. Den orkar ingen bry sig om. I Stuttgart däremot, där är det toppklass.

Vi tittar till oddsen från Bethard*, där man just nu kan få en bonus på 200% om man startar sitt konto via oss här på Betting.

Extremt övervärderad här, Federer. När man tittar på lottningen står det klart att han kommer bli testad hela vägen, och att han då står i en bra bit under 2 gånger pengarna, det kan man helt enkelt inte spela på. Han får Shapovalov i kvarten, Kyrgios i semi och Raonic i final. Under 2 gånger pengarna på att han klarar det? Aldrig.

Nu går det tyvärr inte att spela på att Federer inte vinner turneringen hos Bethard*. Vill man spela på det får man söka sig till Betfair där man just nu kan få runt 2,15 på att han inte vinner, vilket det är monstervärde i. 

Men om man inte vill göra det, och istället vill spela på vem som vinner, vem ska man ta?

Jag tycker de där 9,50 på Raonic känns väldigt trevliga. Hans form är oklar men det är lätt för honom att hitta formen på gräs med tanke på att han inte behöver göra så mycket mer än att serva och han har hamnat på en ganska enkel halva av lottningen. Tre av turneringens fyra bästa spelare återfinns på den övre halvan, bara Raonic på den under. Även oddset på Shapovalov är lite högt. Jag sorterar in honom som en av turneringens fyra bästa spelare sett till underlaget tillsammans med Federer, Kyrgios, och Raonic. Han har en sämre lottning än de andra, men det är ändå Federer man måste slå för att vinna, så att få honom redan i kvarten spelar egentligen mindre roll. Möjligen att det spelar lite roll för Raonic som kan hoppas på att slippa Federer helt med tanke på att han finns på den andra halvan.

Intressant turnering hur som helst och framför allt, oddset på att Federer vinner är alldeles, på tok, vansinnigt, för lågt.