På VM:s tredje dag väntar en intressant match mellan Argentina och Island, Grupp D, klockan 15.00 den 16:e juni. Sydamerikanerna är naturligtvis jättefavoriter men Island har skrällt och sänkt stornationer förr. VM-debutanten var nära att nå VM för fyra år sedan under Lars Lagerbäck, men följ på mållinjen i Playoff 2017. Argentina har desto större meriter i turneringen med final 2014 i Rio De Janeiro. Den gången räckte man inte till mot Tyskland i förlängning.

Kollar man spelare för spelare är Argentina överlägsna med spelare som Lionel Messi, Sergio Agüero, Ángel Di Maria och Marcos Rojo. Men det är just laget som tagit Island till mästerskapet. I kvalet var man solida bakåt och släptte bara in sju mål på tio matcher. I det isländska laget finns också spetsegenskaper i form av Gylfi Sigurdsson, Malmös Arnór Traustason och de tidigare ljusblå spelarna Kári Árnason och Vidar Örn Kjartansson. 

 

Bästa bonusen inför Argentina - Island

Är man ute efter att betta på Argentina kommer det finnas flera alternativ. VM 2018 kommer utan tvekan vara det evenemang som omsätter mest i spelpengar. Under en månads tid är det mängder med bonusar och räkna med boostade odds mellan Argentina och Island. Alla spelbolag kommer lagom inför turneringstart att lansera oerhört många kampanjer som innehåller bonusar och annat skoj. Både Island och Argentina är länder som väcker mycket känslor för svenskarna. Sydamerikanerna för deras fina fotboll och många idoler med Lionel Messi i spetsen. Island för deras kollektiv och svensk-kopplingar då Lars Lagerbäck var herren som tog laget till EM 2016 - landets första mästerskap i fotbollshistorien. Därför är det med stor sannolikhet att bonusar och alternativen för att spela på Argentina - Island är mer än gedigna.

Insättningsbonusar, oddsbonusar och andra gynnsamma kampanjer kommer garanteras finnas när det är dags att spela på Argentina - Island.

 

Högst odds Argentina - Island

Vill man ha bäst eller högst odds i matchen mellan Argentina och Island ska man vända sig till ett spelbolag med erkänt höga odds. Många bettingsidor har inför mästerskapet lockat med att erbjuda högst odds men det återstår att se vem vilket spelbolag som erbjuder bäst odds mellan Argentina - Island när det närmar sig avspark. Vissa spelare föredrar mer heta spelbolag med erkänt höga odds som till exempel Bethard*. Andra vill ha storlek som Betsson*, Coolbet och Unibet*. Fyra spelbolag som garanterat kommer ha höga odds vad gäller VM Betting. 

 

Argentina - Island Boostade odds

Att få boostade odds är vanligt vid välkomstkampanjer. Framförallt Betfair är ett spelbolag som ofta har boostade odds och under VM blir vi mycket förvånade om bettingsajten inte fortsätter på den inslagna vägen och erbjuder boostade odds mellan Argentina - Island precis som i VM:s alla andra matcher. Tänk på att boostade odds kan komma med omsättningskrav. Ett tips är att kolla igenom regler och villkor innan man tar emot ett boostat odds så man inte hamnar i en situation där några frågetecken uppstår.

 

Här hittar du stream för Argentina - Island

Fotbolls-VM lockar miljardpublik dagligen under en månads tid och för alla som inte kan se mästerskapet på plats finns det möjligheter att titta på matchen på flertalet sätt. Läs mer om Argentina - Island VM 2018 om du vill veta allt om matchen och var den visas. VM-rättigheterna delas upp mellan SVT och TV4 men spelbolagen kommer också köpa rättigheter under mästerskapet. Hos TVmatchen går det att se alla sportevenemang och var de visas, både på tv och vilka spelbolag som livestreamar. Ett tips är att titta på livestreamad sport och samtidigt placera live bets. En populär spelform som blir allt vanligare bland bettinghajarna. 

VM 2018 guiden

Betta på Argentina - Island idag

Trots att VM ligger en bit bort går det att betta på Argentina - Island redan idag. Spelbolagen erbjuder redan betting på alla matcher och en så spännande match som denna är naturligtvis inget undantag. Argentina är jättefavoriter och har odds på 1,35 hos Bethard*. Skulle det bli seger för islänningarna ger det oddset 11,50. Totalt finns det lite mindre än hundratals olika marknader på matchen redan och ju närmare avspark det blir desto fler marknader kommer uppdagas. Men för den som är sugen redan nu finns det som sagt alla möjligheter att spela på Argentina - Island redan idag.

 

Argentinas trupp och eventuell startelva

I Argentina finns det mängder med talang och världsstjärnor. Här är vår analys lagdel för lagdel:

Målvakter:

Sergio Romero har varit ett givet förstaval en längre tid i det argentinska landslaget. Detta trots att han är klar tvåa i klubblaget Manchester United bakom David de Gea. Willy Caballero och Nahuel Guzman som backup gör att Argentina har en bred målvaktstrio utan någon riktig spets.

Betyg: 3 av 5

Försvarare:

Otamendi är ordinarie i Manchester City men är en sån spelare som konstant jobbar i motvind. Marcos Rojo kom tillbaka efter en korsbandsskada och har inte fått särskilt mycket speltid sedan comebacken. Mercado och Ramiro Funes Mori är bra spelare men knappast världsklass.

Betyg: 3 av 5

Mittfältare:

Argentinas mittfält är en bra blandning av rutin, spets och talang. Visst finns det stjärnglans på mittfältet i form av Ángel Di Maria , rutin genom Javier Mascherano, Lucas Biglia och Diego Perotti. Underifrån kommer talangerna Giovani Lo Celso och Leandro Paredes till vardags i Paris Saint-Germain respektive ryska Zenit Saint Petersburg. I Marcos Acuna och Eduardo Salvio har laget två ytterligare bollskickliga mittfältare.

Betyg: 4 av 5

Anfallare:

VM:s förmodligen mest fruktade anfallsuppsättning är utan tvekan Argentinas. Nationen har gjort sig kända för att producera anfallare i världsklass de senaste åren med Diego Maradona och Gabriel Batistuta i front. Idag består anfallsuppsättningen av Lionel Messi (världens bäste tillsammans med Ronaldo det senaste decenniet), Sergio Agüero (Premier Leagues kanske bästa anfallare de senaste åren) och stjärnduon från Juventus Paulo Dybala och Gonzalo Higuain. Då har vi inte nämnt Icardi, Benedetto, Acosta, Correa och Alario. Försvaren får helt enkelt se upp med Messi o co!

Betyg: 5 av 5

 

Eventuell startelva:

Sergio Romero

Bustos, Otamendi, Rojo, Tagiliafico

Mascherano, Lucas Biglia

Messi - Dybala - Angel Di Maria

Higuain

 

Islands trupp och eventuell startelva

Målvakt:

Hannes Halldorsson är ordinarie i mittenklubben Randers och lär vakta stolparna under mästerskapet som han gjorde med bravur under kvalet. Andremålvakten Ögmundur Kristinsson har andraplatsen i sin handske och Ingvar Jónsson, Rúnar Rúnarsson och Frederik Schram gör upp om sista målvaktsplatsen till VM.

Betyg: 2 av 5

Försvarare:

Med Malmös förre hjälte Kári Árnason och Bröndbys Hermansson finns det både rutin och talang. I övrigt är det inga namn som sticker ut. Två proffs i Rostov, Fjóluson från IFK Norrköping och Eyjólfsson som spelar i bulgariska Levski Sofia.

Betyg: 2 av 5

Mittfältare:

Emil Hallfredsson spelar visserligen i Udinese och Gudmunsson & Bjarkason i Premier League men någon världsklass finns kanske inte. Traustason från MFF är intressant och kan Bjarnason och Skúlason visa upp samma fina form som man gjort i turkiska ligan? I så fall kan Island överraska. Men i grund och botten hänger allt på Gylfi Sigurdsson som är lagets utan tvekan stjärna från sin mittfältsposition.

Betyg: 3 av 5

Anfall:

Visst finns det målskyttar av rang i form av Sigórsson och MFF:s gamle skyttekung Kjartanson. Även Finnbogason har varit en pålitlig målskytt för nationen genom åren. Bodvarsson viktig med sin styrka! Nu återstår det att se om de kan hota Argentinas backlinje.

Betyg: 2 av 5

 

Poteniell startelva Island:

Hannes Halldorson

Saevarsson - Kari Arnason - Sigurdsson - Magnusson

Gudmunsson - Gunnarson - Sigurdsson - Bjarnason

Jon Bodvarsson - Alfred Finnbogason