Det blev lite antiklimax för dagens bästa spel här på Betting.se igår. Det började regna i Antalya och vårt spel sköts upp till idag. Det finns med andra ord fortfarande chans att spela på matchen. Ni läser om det här

Dagens bästa spel är Tyskland

Idag lördag är det dags för oss i redaktionen att plocka fram ett nytt dagens bästa spel, och idag tar vi ett spel från en av våra duktiga medlemmar. Damfotboll är vad som gäller, och vi tycker det här låter rimligt, att Sverige inte riktigt räcker till mot Tyskland ikväll. Ni kan läsa hela speltipset från Zeus här.

Spela att Tyskland kör över Sverige till högt odds

Högst odds på detta, att Tyskland vinner klart, finns just nu står också för dagens bonus här på Betting.se. 

500% bonus hos Mr Green

Om man ännu inte är kund kan man idag få en otroligt fin bonus. Om man sätter in 100 kronor får man hela 600 kronor att spela för. 

100 kronor av egna pengar, 500 kronor i bonus, 600 kronor att spela fört, och om man sätter den summan på detta spel har man möjlighet att vinna långt över 1000 kronor, med bara en hundring av egna pengar som insats. En kanonchans att få en flygande start på sitt spelkonto.

Vill man läsa mer inför matchen ikväll så går man det bäst här där vår damfotbollsexpert Billy går igenom förutsättningarna.