Välkommen till en ny speldag här på Betting.se och det vi frågar oss är givetvis, vad är dagens bästa spel? Jo, det ska vi i redaktionen reda ut.

Vi började i onsdags med att lägga ut dagens bästa spel för första gången. Då vann Sugita. Igår kunde vi inte riktigt välja utan plockade ut två högoddsare, precis som i onsdags på tennis. En gick in, och det får man vara nöjd med till sådana odds. 

Och jodå, vi går på tennis idag också. Vår expert Thorstensson har plockat fram en högoddsare idag igen. En högoddsare som enligt honom nästan är favorit.

Dagens bästa spel

Dagens bästa spel

Som ni ser på skylten, det är bra värde. Dagens bästa spel är Erlich/Sitak i turneringen i Antalya. Klicka här för att komma till speltipset.

Vinn stort på matchen med liten insats

Vill man spela på matchen och ge sig själv en liten extra skjuts uppåt så ska man göra det på Betway som har högst odds på matchen just nu.

Betway har också en riktigt fin bonus för nya kunder, 100% upp till 1000 kronor.

Om man skulle vara beredd att investera 1000 kronor på spel idag kan man alltså få 2000 kronor att spela på, och om denna summa placera på Erlich/Sitak kan man vinna inte mindre än 5260 kronor, med endast en tusenlapp av egna pengar som investering.

Inte en så dum deal med tanke på att Thorstensson anser att matchen är vidöppen. Vidöppen match och man får i praktiken 5 gånger pengarna, det borde vara taget alla dagar i veckan.

Sätt in en tusing och vinn 5260 kr på dagens bästa

Betway är ett rutinerad spelbolag på den svenska marknaden. Man startades år 2006, man fick sin svenska licens godkänd i god tid innan spelregleringen trädde i kraft vid årsskiftet, och man är helt enkelt en trygg och säker aktör. Utbudet är fläckfritt, man har höga odds och det finns egentligen ingen anledning att inte prova Betway.

100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
Kundtjänst 24/7
Brett utbud av sporter