Reklam

Tyskland - Sverige: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
29 juni 2019 at 18:30 - Fotboll, Women's World Cup | f
Roazhon Park (neutral)    Stéphanie Frappart
26 jun 2019 at 10:38 (Uppdaterad 29 jun 2019 at 20:26) 26/06
64
0
Chance (1-X-2) including handicap: 40-37-23%
Spelvärde: 147,00%
Lägsta spelbara odds: 1,58
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
888sport Spela nu hos 888sport

Kvartsfinal i VM och jag tror det tar stopp för vårt svenska landslag här.

Tyskland har fortfarande inte släppt in något mål i turneringen och har spelat bättre och bättre för varje match. Många landslag i turneringen har visat att man har två-tre spelare som i kombinationer sinsemellan kan överlista vilken motståndare som helst. Tyskland å sin sida må ha Popp i toppslag, men det är som vanligt "maskinen" och organisationen som gör att man väger så otroligt tungt. Vanliga anfall och försvar känns lika väplanerade för Tyskland som fasta situationer är för andra lag.

Sverige inledde knackigt mot Kanade men spelade upp sig i andra halvlek. Med Lindahl i målet kunde vi hålla nollan, men det var sannerligen bra bud på både ett och två kanadensiska mål. Det var tydligt att Kanada var en nivå sämre än USA och inför den här matche mot Tyskland måste Sverige verkligen höja sig för att ha en realistisk chans.

Förbundskapten Gerhardsson kunde vila en handfull spelare till åttondelen, men här till kvartsfinalen måste han ställa samma startelva på benen för andra matchen i rad. Många spelare har spelat alla matcher och även om det kan låta lite med 5 matcher på 18 dagar så är det mer än vad flera i laget är vana vid, och dessutom på VM-nivå med det tempo och de anspänningar det innebär.

Sverige kommer inte bli utspelade, men jag tror Tyskland kommer kontrollera matchbilden och låta Sverige ligga på kontring. Dock är det just i omställningar som vi sedan kommer få problem; när Asllani & Co på mittfältet fyller på är vi sårbara bakåt och vår backlinje är inte den snabbaste för att hinna täcka upp. Tyskland har vapen att utnyttja varje svaghet, oavsett var på planen och i vilka situationer det är i. Att tyskorna leder med 1-0 eller 2-1 med dryga kvarten kvar känns väldigt rimligt, och då kommer Sverige forcera framåt vilket skapar de avgörande luckorna bakåt.

Tyskland vinner matchen med minst ett mål. Pengarna tillbaka om tyskorna vinner med exakt ett mål.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback