Nya tider är på väg när ComeOn lanserar sin nya sportsbook med helt ny design. Man har lämnat det gamla tråkiga bakom sig och istället bytt upp sig till en design som utan svårigheter tilltalar även den mest bakåtsträvande. Läs mer om vad som är nytt här!

Widget med alla liveodds

Den gamla plattformen kändes minst sagt utdaterad och trög. Flera viktiga funktioner saknades som gjorde spelandet lite tråkigare och lite omständigare. Annat är det nu med en hel rad nya verktyg på sajten som hjälper dig att hitta rätt match eller marknad med en gång. Här är några utav de nya funktionerna hos ComeOn*:

  • Livewidget - En widget som visar alla matcher som går live. Här ser du vilka matcher som pågår för stunden, oavsett om det är tennis, fotboll eller någon annan sport. Det finns även möjlighet att sortera fram de matcher som livestreamas för tillfället.
  • Favoritspel – En funktion som verkligen saknats. Nu kan du markera en sport, ett lag eller en marknad som en favorit för att på så sätt göra det mer synligt. Ditt markerade val kommer då läggas till i en separat lista, avskilt ifrån resterande spel.
  • Enklare navigation – Det är nu mycket enklare att röra sig på sidan. Du kan scrolla fram rätt tävling i menyn ute till vänster, du röra dig bakåt bland dina valda ligor för att enklare ta dig fram.

Exklusiv julbonus – 400% plus 1kg julgodis

Passa på att testa den nya designen och hemsidan hos ComeOn* nu då du får en extra kryddad sportbonus. Sätt in 100 kronor och du får hela 500 kronor att spela för, 400% insättningsbonus! Inte riktigt klara där, utöver de extra pengarna får du även 1 kg julgodis att gotta dig med under tiden som du spelar!

  • Skapa ett konto hos ComeOn* vi länken ifrån Betting.se
  • Gör en insättning på 100 kronor och få direkt 500 kronor att spela för
  • Invänta paketet med 1 kg julgodis och ha en riktigt trevlig stund hos ComeOn*!