Fyra matcher kvar att spela utav åttondelsfinalerna i Champions League. Matchen som sticker ut lite extra är såklart den på Camp Nou mellan Barcelona och Chelsea. 1-1 i första mötet gör att chansen lever för Londonlaget, även om mycket talar för Barcelona som inte förlorat en enda match på hemmaplan denna säsong!

Barcelona stora favoriter till bra odds

Borträknat supercupen mot Real Madrid i inledningen av säsongen så har Barcelona en enda förlust på kontot, den kom i spanska cupen borta mot Espanyol. Segrarna har avlöst varandra och ligasegern känns alltmer självklar, för visst ska man väl inte kunna tappa det här?

I mötet med Chelsea på Stamford Bridge så ställdes man på ett tufft test. 1-1 slutade matchen men sanningen är den att Chelsea hade både ett och två lägen att vinna matchen, bland annat hade Willian två skott i stolpen. På Camp Nou förväntas det bli Chelsea som får försvara sig för allt man är värda trots att man är laget som måste gå för ett ledningsmål.

Lionel Messi var inte med i Barcelonas senaste ligamatch på grund utav tillökning i familjen. Han förväntas, tillsammans med Suarez, bilda ett sylvasst anfallspar i onsdagens match. Med dem två på planen så kan man alltid räkna med Barcelona, en chans är vad som behövs för att någon utav dessa spelare ska skjuta Barcelona till nästa fas i Champions League.

Oddset på hemmaseger ligger för tillfället runt 1.45 vilket känns som ett intressant spel. Kanske att man kan använda det med något spel ifrån de övriga matcherna tillsammans i en dubbel. Barcelona vinner en match som denna 7-8 gånger utav 10 enligt mig vilket ger oss ett litet värde på den raka ettan!

Se fulla omgången utav Champions League här!