Du kanske är ett stort fan till Liverpool eller Tottenham och behöver inte ens tänka en tanke kring vem man ska heja på i Champions League-finalen på lördag. Eller så är det inte så? Du kanske har svårt att bestämma sig?

Vi här på Betting.se vill alltid vara till hjälp, och så också i det här fallet. Vi vill här presentera fyra goda skäl till att heja på Tottenham. Och vill du välja andra sidan finns förstås också fyra skäl till att hålla på Liverpool.

Alla hejar på Liverpool

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen sägs det. Är Liverpool den klubb som har flest svenska fans? Fullt möjligt, kanske till och med troligt.

Vi alla känner någon som hejar väldigt mycket på Liverpool. Ni förstår nog. Det blir landssorg om Liverpool inte vinner på lördag. Inte i England, men väl i Sverige.

Lätt att gilla Tottenham

Tottenham är inte en storklubb som de andra toppklubbarna i England. De har inte samma historia av att alltid vara i toppen och visst är det charmigt med en liten uppstickare. De har en manager som knappast var superstjärna innan han kom till klubben, och vad gäller spelarna i laget har många av dem utvecklats till att bli stjärnor i just Tottenham snarare än att ha blivit inköpta som redan färdiga superstjärnor.

Visst känns det lite fräschare med Tottenham än det gör med många andra av topplagen, både i England och i Europa i övrigt?

Låt Liverpool odla vidare på losermentaliteten

Karius förstörde möjligheterna för Liverpool i finalen förra året och byggde därmed på klubbens lilla aura av att man ofta är bra, nästan bäst, men väldigt sällan vinner. I alla fall vill de som inte hejar Liverpool få det till att vara så.

Den skadeglada kan absolut tänkas uppskatta om denna myt fortsätter odlas. Vem faller igenom för Liverpool den här gången? De har redan sumpat ligan i år, dags för Champions League nu också? Det skulle kunna bli en säsong av nära, men inte riktigt för Liverpool det här, ungefär som vanligt.

1X2 odds, Tottenham Hotspur - Liverpool, Lör 1 jun 2019 at 21:00

Tottenham Hotspur

Lika

Liverpool

Lätt att hitta negativiteter bland spelarna

Salah må vara en av världens bästa spelare just nu, men han är kanske inte den spelare i världen som helst står på benen. Van Dijk kanske är världens bästa mittback, men han är inte den fotbollsspelare i världen som ser snällast eller mest sympatisk ut. Klopp är lätt att gilla... om man gillar hans lag. Gör man det inte kan det där leendet han så ofta har på läpparna plötsligt kännas ganska lismande och hånfullt

Kanske inget unikt med Liverpool, men har man nu bestämt sig för att inte gilla dem, då går det utmärkt att hitta negativa saker bland profilerna.

Om man är sugen på att spela på matchen, kolla in vår artikel med 10 spännande specialspel på matchen här.