Det är dags att bestämma sig. En fotbollsmatch blir mycket roligare om man hoppas på det ena laget. Vi här på Betting.se vill hjälpa till. Vem ska man egentligen heja på i Champions League-finalen, Tottenham eller Liverpool?

Vi har redan gett fyra skäl till varför man ska heja på Tottenham. Här ska vi nu göra detsamma för Liverpool.

Egentligen vill alla heja på Liverpool

Många hejar på Liverpool, men egentligen vill väl alla göra det? Stämningen på Anfield är antagligen den bästa på någon fotbollsarena i världen och den allsång som publiken ägnar sig åt inför, under, och ibland efter efter matcherna, den är oslagbar.

Scenerna efter den fantastiska segern över Barcelona i semifinalen är något av det mest medryckande som skådats i idrottssammanhang. Om någon säger att den egentligen inte vara en del av den där gemenskapen, då kan man utgå från att den personen ljuger.

Inte bara bra

De är inte bara bra, Liverpool, de spelar våldsamt fin fotboll också. Klopp står för ett positivt spelsätt och han har också spelarna för att använda spelsättet på bästa sätt.

Den fart som Salah och Mané kan sätta upp på kanterna slås knappast av något lag i världen. 

Van Dijk överlägset bäst i världen

Det är kanske inte alltid så enkelt att njuta av försvarsspel, men om man bara försöker är det fullt möjligt att njuta av att titta på Van Dijk. Om han inte är världens bästa försvarare just nu, då måste man ha väldigt bra argument för vem som skulle vara det.

Van Dijk är för snabb för att gå förbi, han är för stor för att vinna en nickduell mot, och han är för smart för att lura. Han är som Glenn mot England, varje gång han spelar, ungefär.

1X2 odds, Tottenham Hotspur - Liverpool, Lör 1 jun 2019 at 21:00

Tottenham Hotspur

Lika

Liverpool

Minst sagt värdiga mästare

De skickade ut favoriten Barcelona i semin efter en helt fantastisk vändning. De utmanade City i den tyngsta toppstriden som någonsin varit i Premier League. Om Liverpool går ifrån den här säsongen utan att vinna något är det så orättvist att klockorna stannar. De måste bara få vinna det här, inte minst efter förra säsongens genomklappning i finalen. De står på tur, så att säga.

Om man nu valt sida, och även vill satsa en slant för att göra matchen extra rolig. Kolla in vår artikel med 10 spännande specialspel på matchen här.