Reklam

Så kan du vinna 100 000 kronor på CL-finalen – utan insats!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Äntligen är det dags för Champions League-finalen i Madrid! Premier League-lagen har dominerat ute i Europa och efter Chelseas seger över Arsenal i Europa League är det nu dags för Liverpool och Tottenham att göra upp. Coolbet är riktigt laddade inför helgen och ger dig chans att vinna 100 000 kronor. Det enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida, klicka på Erbjudanden och gissa första målskytt, samt i vilken matchminut målet görs!

Målskyttarna som varit extra heta i Champions League

Även om det alltså återstår en match av Champions League-säsongen får vi nog säga att turneringens skytteliga är avgjord. Trots att Barcelona inte uppfriade de högt ställda förväntningarna leder Lionel Messi topplistan på tolv mål. Bakom argentinaren hittar vi Robert Lewandowski med åtta. Bäst hos finallagen är kanske inte speciellt överraskande Harry Kane med fem baljor, lika många som klubbkamrat Lucas. På fyra gjorda mål hittar vi Liverpool-trion Salah, Firmino och Mané. Även Tottenhams Son Heung-Min har nätat fyra gånger i turneringen.

Det tråkiga alternativet som ingen annan väljer...?

Om du vill vara med i Coolbets tävling och gissa första målskytt, samt i vilken matchminut första målet görs, ska du tänka på att alternativet Självmål också finns. Vill du sticka ut från mängden kan du också gissa på 0-0 efter fullfulltid, och att först målet sedan görs i en viss matchminut under förlängningen. Osannolikt, men vem vet?

Egen oddssättning, olika specialspel och ofta extra bra odds

Coolbet skiljer sig från många andra spelbolag genom att ha en egen oddssättning. Det här innebär att de inte köper in oddsen från en leverantör, utan har egna oddssättare som sitter och klurar på oddsen. Som spelare kan du därför hitta extra höga odds på vissa matcher och Coolbet erbjuder ofta specialspel och evenemang som inte finns hos andra spelbolag.

Ytterligare villkor:

Tävlingens upplägg och villkor hittar du på Coolbets hemsida under fliken Erbjudanden.

Feedback