Det var i fredags som nyheten kom att Arsene Wenger slutar sitt uppdrag som tränare för Arsenal efter den pågående säsongen. Även om det legat i luften under en längre tid så kom det ändå som lite utav en överraskning då det varit ovanligt tyst kring fransmannens framtid. Spekulationerna är nu i full gång om vem som kan tänkas ersätta, och en utav favoriterna är för stunden Luis Enrique. Spela Enrique att ta över rollen som manager i Arsenal till 4.00 hos NordicBet*!

 

En 22 år lång era över

Arsene Wenger kan mycket möjligt ha varit den sista av sitt slag. Vi kommer med största sannolikhet aldrig att få uppleva en tränare vara kvar i en och samma klubb under en så lång tid, 22 år. Dagens mediaklimat, press och höga förväntningar gör att det i stort sett är omöjligt för klubbledningarna att hålla fast vid en tränare när det börjar blåsa.

Under de 22 åren som Wenger tränade Arsenal hann han med att vinna ett antal titlar. Den kanske mest ihågkomna meriten är ligaguldet ifrån säsongen 2003/04 när man gick obesegrade igenom hela säsongen. Totalt har det blivit tre ligatitlar och sju FA-cupsegrar under tiden i Arsenal.

 

Spela på nästa manager hos NordicBet*

NordicBet* erbjuder redan nu odds på vem som kan tänkas ta över efter att Arsene Wenger lämnat. Favorit är i skrivande stund Luis Enrique som finns till 4.00 gånger insatsen. Andra heta kandidater till att ta över rollen är Patrick Viera och Thomas Tuchel. 

Se hela listan med möjliga kandidater här!

Odds manager arsenal