Under söndagen avgörs det. Ett av världens mest tittade sportevenemang går av stapeln när världens blickar vänds mot Atlanta där Los Angeles Rams och New England Patriots gör upp om titeln som mästare i Super Bowl. För att fira har Mr Green boostat upp oddsen rejält på båda lagen för nya spelare som blir medlemmar hos bettingbolaget. Extra trevligt är att erbjudandet gäller ovanpå den vanliga välkomstbonusen. Signa upp idag och ta del av helgens hetaste erbjudande i sportens värld. 

Så här fungerar oddsboosten

I USA blir de alldeles galna när det vankas Super Bowl men intresset är stort över hela världen. Därför har Mr Green valt att ta fram ett härligt erbjudande med boostade odds på såväl Rams som Patriots. Los Angeles är knappa underdogs i denna förmodat jämna tillställning men oddsen har boostat upp från 2,15 till hela 11.0 gånger pengarna. Tom Bradys Patriots är favoriter men trots detta kan du spela på oddset 9,0 pengarna på seger för Boston-klubben, när oddsen tidigare låg på 1,72. Så här gör du för att ta del av erbjudandet:

* Skapa ett nytt konto hos Mr Green
* Använd insättningskoden Mr Green vid registrering
* Placera ett spel på att någon av Rams eller Patriots vinner (insats 50 kronor)
* Erbjudandet gäller ovanpå det vanliga välkomsterbjudandet på 500% upp till 500 kronor - du kan alltså ta del av bägge kampanjer
* För fullständiga regler och villkor besök Mr Green

Hämta dina boostade oss på Super Bowl idag