Annons

Odds på Jönköpings Södra - Superettan 2021

Jönköping Södra spelar sina matcher hemma på Stadsparksvallen med plats för 6200 personer. Laget blev tolva i fjol och slapp precis undan negativt kvalspel med en endaste poäng. Inför den kommande säsongen tippas laget återigen att slåss i de nedre regionerna av Superettan.

Odds på Jönköpings Södra - Superettan 2023

Odds på Jönköpings Södra i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 21,00
Topp tre 6,00
Topp åtta 1,85
Nedflyttning till div. 1 4,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Jönköpings Södra - Superettan 2023

J Södra hade det tufft i Svenska Cupen där man åkte på tre förluster och endast lyckades göra ett mål. Förlust hemma mot Division 1-laget Trollhättan visar lite var laget står den här säsongen och att det kommer bli väldigt tufft i Superettan. Enligt oddsen är man rankade bland de fyra sämsta i serien och vi gillar oddset på att laget åker ut till 4,00.

Information & Statistik: Jönköpings Södra

Styrkor & Svagheter

Det finns en del kompetenta spelare i Jönköping där Robin Book och Samuel Adrian på mittfältet sticker ut. Två viktiga lirare som det måste fungera för om laget ska ha minsta lilla chans att slippa undan bottenträsket i år. I anfallet finns Marko Nikolic som förväntas göra målen och man har även tagit in Taylor Silverholt med förflutet i Mjällby som kan bli en positiv överraskning i år. Vi tycker dock det saknas bredd och framförallt defensivt skulle nog laget må bra av att förstärka.

Jönköpings Södras historia

Jönköpings Södra har funnits sedan 1922 och gjort totalt tolv allsvenska säsonger. Den senaste sejouren inträffade 2016 och 2017 men sedan 2018 är det alltså Superettan som gäller igen. Det har inte direkt vimlat av världsstjärnor i J Södra men noterbart är att Olle Nordin tränat klubben. Idag är det Andres Garcia som leder laget och han hoppas kunna hålla kvar laget i serien. 

Kommentarer

Feedback