Annons

Odds på Eskilstuna - Superettan 2021

Spelschema, Eskilstuna FC

Hela spelschemat

AFC Eskilstuna går inte in med några stora förväntningar på sig inför säsongen i Superettan. Laget som tillhört de två topp-serierna länge nu spås få en väldigt tuff säsong och spelbolagen tippar laget som en av favoriterna att få lämna. Simon Adjei är tillbaka i klubben och kanske är han personen som kan lösa nytt kontrakt här?

Odds på AFC Eskilstuna - Superettan 2023

Odds på AFC Eskilstuna i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 31,00
Topp tre 7,50
Topp åtta 2,00
Nedflyttning till div. 1 3,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: AFC Eskilstuna - Superettan 2023

AFC har ett lag som kan hamna i mitten om den italienska tränaren Saulius Sirmerlis lyckas få ut tillräckligt av materialet. Det finns definitivt potential i truppen men utöver en startelva finns det inte riktigt en bredd för att klara av att prestera över 30 matcher. Därför tror vi att de hamnar i de nedre regionerna av serien.

Information & Statistik: AFC Eskilstuna

Styrkor & Svagheter

Simon Adjei har kommit tillbaka till klubben efter en tids utflykt till Varberg. Han gjorde mål i den senaste träningsmatchen mot Västerås och blir en viktig pjäs i detta lags kamp för överlevnad. Truppen är hyfsat bred vilket talar för laget den här säsongen och det finns en del spets. Känslan säger att anfall kommer bli bästa försvar för AFC i år.

AFC Eskiltunas historia

AFC Eskilstuna är en av de yngsta elitklubbarna i svensk fotboll och har endast tillhört Allsvenskan två år men däremot spelat i Superettan totalt 14 säsonger. Klubben har genom åren haft flera olika namn och tagit över andra klubbars licenser för att nå eliten. Men någon comeback i Allsvenskan ser det inte ut att bli då laget är tippade på under halvan.

Kommentarer

Feedback