Annons

Odds på Eskilstuna - Superettan 2021

AFC Eskilstuna går inte in med några stora förväntningar på sig inför säsongen i Superettan. Laget är tippade tolva i ligan vilket i så fall skulle innebära att de klarar sig med en placering för negativt kval. Men AFC har en trupp som ska kunna prestera bättre än så.

Odds på AFC Eskilstuna - Superettan 2021

Odds på AFC Eskilstuna i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 18,00
Topp tre 5,00
Topp åtta 1,50
Nedflyttning till div. 1 8,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: AFC Eskilstuna - Superettan 2021

AFC har ett lag som kan hamna i mitten om den italienska tränaren Saulius Sirmerlis lyckas få ut tillräckligt av materialet. Det finns definitivt potential i truppen men utöver en startelva finns det inte riktigt en bredd för att klara av att prestera över 30 matcher. Därför tror vi att de hamnar i mitten av serien.

Information & Statistik: AFC Eskilstuna

Styrkor & Svagheter

AFC styrka är försvaret där det finns kvalité i Robin Tihi, Jesper Manns och Abdelkarim Mamma Chaouche. Robin Tihi är på lån från AIK och 19-åringen kan mycket väl få sitt stora genombrott under säsongen. I övrigt är mittfältaren Ibrahim Blati Touré och anfallaren Alexander Ahl Holmström intressanta spelare värda att nämna.

Frågetecknen i klubben är erfarenheten och bredden på de offensiva alternativen. En medelålder på 23,4 år gör att de unga spelarna måste prestera om det ska bli en bra placering.

AFC Eskiltunas historia

AFC Eskilstuna är en av de yngsta elitklubbarna i svensk fotboll och har endast tillhört Allsvenskan två år men däremot spelat i Superettan totalt 14 säsonger. Klubben har genom åren haft flera olika namn och tagit över andra klubbars licenser för att nå eliten. Men någon comeback i Allsvenskan ser det inte ut att bli då laget är tippade på under halvan.

Kommentarer

Feedback