Reklam

Vinnare dam-VM: Frankrike

7 juni 2019 at 21:00 - Fotboll, VM
3 jun 2019 at 16:18 (Uppdaterad 1 jul 2019 at 11:18) 03/06
59
+1
Chans: 25%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 4,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill

Intresset för damfotbollen i landet är stort och det kommer helt klart märkas på läktarna vilket land man är i. Om fansen i ryggen och möjligheten att inneha guldet på både dam och herrsidan inte räcker för att motivationen ska vara på topp, ja då är man en tråkig, sorglig människa.

Frankrike vinner för att man kommer vara svårast att slå, man har en bredd som inget annat lag i VM har. Du måste slå Frankrike i försvarszon, på mittplan, i anfallszon. Som pricken över i:et så måste du även slå dem på läktaren och då kan du lika gärna satsa på världsfred, det skulle vara enklare att uppnå.

  • USA slår du genom att ha bollinnehav och spela i deras försvarszon.
  • Tyskland slår du genom att hålla boxen högt och stå emot pressen.
  • England besegras genom att du stoppar deras kanter och sen gör du ett mål så de tvingas släppa sin defensiv.

Frankrike måste du slå på alla delar av planen och det är just därför man vinner VM, med sin bredd, med sin förmåga att kunna spela högklassig fotboll över hela planen. Man har rutinen i alla led, från målvakt till anfall blandat med unga hungriga spelare som redan har presenterat sig på europascenen. I sommar tar de över världen.

Spelet tas hos WilliamHill där man om man inte reggat sig sedan deras återkomst kan få ett gratisspel upp till 1000 kronor.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus
Feedback