Annons

Speltips : Varbergs BoIS åker ur: Ja

1 april 2023 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Uppdaterad
44
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Allsvenskan - Säsongsspel

Chans: 52%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsafe Till Betsafe
Vi rekar långtidsspel i Allsvenskan där Varbergs BoIS ser ut att ha en tuff säsong till mötes. Att laget spelar i Superettan 2024 känns troligt och synas.

Varbergs BoIS får det jobbigt att hänga kvar

Ja, allt annat känns just nu långsökt efter att ha följt lagets försäsong i år. Det känns inte ens som den väldigt duktiga tränaren, Joakim Persson kan rädda kvar Varbergs BoIS ytterligare ett år med den nuvarande truppen han vakar över.

  • Robin Simovic - Out
  • Filip Boman - Out
  • Alexander Johansson - Out
  • Tashreeq Matthews - Out
  • Gideon Mensah - Långtidsskada

Som ni ser är det inga dåliga lirare som lämnat/saknas till årets allsvenska. Bara Robin Simovic och Alexander Johansson stod för hälften av lagets alla mål i serien förra säsongen, och vem ska täcka upp för dom? 

Väldigt bra fråga då man endast värvat in Omur Pektas från IFK Stocksund på anfallsfronton. Nej truppen ser löjligt blek ut i skrivande stund och jag tror inte ens man hade varit med i toppen av Superettan i dagsläget.

Iskall försäsong

Varberg lyckades visserligen vinna cupmatchen mot Östersund (1-0), men annars har det inte varit några övertygande resultat.

2-0-förlust i helgens match mot Västerås SK, som dessutom var smickrande då gästerna helt klart hade bud på mer och var närmare 3-0 än 2-1.

Kollar vi in träningsmatcherna (som man kanske inte ska dra för stora slutsatser från) men ändå, förlus mot Varbergs GIF, GAIS och Tvååker samt 1-1 mot Falkenberg. En seger har det blivi dock och det var mot BK Astrio från Division 2 (2-0).

Speltips Varbergs BoIS åker ur

Mitt speltips och säsongens första långtidsspel blir alltså att Varberg åker ur Allsvenskan. Vi får oddset 2,20 hos betsafe. Vill man ha ännu mer action så finns "komma sist" till 4,00 eller "direkt nedflyttade" till 2,75.

Som sagt så har laget tappat ett gäng nyckelspelare som låg bakom mängder förra säsongen. Samtidigt har man inte värvat in tillräckligt och framåt set det jobbigt tunnt ut.

Tycker de övriga lagen som kommer vara indragna i den nedre regionen ser starkare ut (förutom Brommapojkarna). 

Nej allt har sitt slut och så även Varbergs allsvenska saga för den här gången.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback