Annons

Speltips : Uruguay - Brasilien: Draw no bet: 1

Matchcenter
7 juli 2024 at 03:00 - Fotboll, Sydamerika - Copa America
Allegiant Stadium (neutral)    Dario Herrera
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Copa America 2024

Chans (1-X-2): 40-30-30%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-0
Bethard Till Bethard
Vi bjuds på ett galet hett rivalmöte redan i kvartsfinalen av Copa America där Uruguay slipper en viss Vini Jr i Brasilien.

No "Vini" - No party

Det blev "bara" en andraplats i gruppspelet för Brasilien som hamnade bakom Colombia och därmed får tuffaste tänkbara start i utslagningsfasen där Bielsas Uruguay väntar.

Till kvarten har brassarna ett tungt avbräck i Vinicius Jr som drog på sig sitt andra gula och Arsenals Gabriel Martinelli ser ut att ersätta.

Det här är såklart en nyckelfaktor till varför jag väljer att reka Uruguay. Tycker även formen rent generellt är till klar fördel för Bielsas manskap som kanske borde stå som liten favorit i mina ögon.

Ska vi ta och ranka de sydamerikanska lagen just nu så är brassarna bara på en fjärdeplats. Bakom Argentina, Colombia och deras kommande motståndare.

Fel favorit i matchen

Den 17 oktober 2023 möttes nationerna senast i Montivideo där hemmalaget vann med 2-0 efter Darwin Nunez både gjort mål samt assisterat.

Sedan den vinsten har det knappast blivit sämre för Bielsas sida samtidigt som Brasilien haft stora bekymmer i VM kvalet där man har tre raka förluster och bara plats 6.

Efter tre spelade matcher i Copa America 2024 så imponeras jag mer över Uruguays prestationer trots en klart lättare grupp. Att vinna sista mot USA trots att redan varit vidare är en styrkedemonstration.

En summering över mitt copa america odds val:

  • Vini Jr saknas i Brasilien
  • Brassarna med svagare gruppspel där man spelade 0-0 mot Costa Rica bland annat
  • Uruguay vann det senaste mötet på ett övertygande sätt
  • Bielsa en bättre tränare än Dorival
  • Darwin Nunez och Araujo har bra synk i anfallet

Vi kan lägga till att Uruguay har bästa xGA (expected goals against) av samtliga så här långt och på de 10 senaste matcherna har man bara släppt in tre mål.

Brasilien har en bit kvar minst sagt till den där riktiga toppen. Dom kommer få slita mot ett lag vars självförtroende ej går att blunda för.

Omvänd favorit vid avspark?

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback