Annons

Brasilien - Copa America 2024

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Brasilien

Lördag 29 juni 2024

03:00 Paraguay - Brasilien


Onsdag 3 juli 2024

03:00 Brasilien - Colombia


Tisdag 25 juni 2024

03:00 Brasilien - Costa Rica


Hela spelschemat

Brasilien behöver komma tillbaka på vinnarspåret efter besvikelser i de sydamerikanska VM-kvalmatcherna. Nu är nationen med fem världsmästerskap i bagaget redo att sätta de regerande världs- och Copa America-mästarna Argentina på plats.

Brasilianarna saknar Neymar, och vi får se om Vinícius Júnior kan fylla skorna, med hjälp av Rodrygo. På backsidan hittar vi den talangfulle Endrick, som fick sitt genombrott i landslaget med mål mot England och Spanien.

Den nytillträdde förbundskaptenen Dorival Júnior fick en bra start i mars med seger mot England och oavgjort mot Spanien trots att ett halvt lag lämnade återbud, men till Copa América bör alla stjärnor vara redo; med undantag för Neymar.

Ett Brasilien i sin starkaste uppställning kommer att vara favoriter i alla matcher, med undantag för en match mot Argentina. Truppen är stark, men saknar något på ytterbackspositionen. Landslaget har också saknat en riktig 9:a, men han kan vara på väg i Endrick.

.

Det kan bli Vinícius Júniors Copa América, men det kräver att Real Madrid-stjärnan hittar den mentala balansen. Den 24-årige yttern kan vara som bäst med sin snabbhet och sina dribblingar, men han kan också låta sig ryckas med när motståndarna går hårt åt honom.

Copa America odds: Brasilien

Här ser ni odds copa america på Brasilien.

Vinnare Högsta odds Spelbolag
Brasilien 3,25

Tränare: Dorival Junior

Dorival Júnior är en rutinerad räv som senast hade stora framgångar i storklubbarna Flamengo och São Paulo. Han är en pragmatisk tränare som är bra på att hantera människor, vilket är en styrka med en stjärnspäckad trupp.

Stjärnspelare: Vinicius Jr

"Vini" kan bli Brasiliens nästa vinnare av Guldbollen och han måste ha mycket på sina axlar. Vi har ännu inte sett honom prestera på samma nivå med landslaget som han gjorde i Real Madrid, men det är bara en tidsfråga
 

Spelare att hålla ögonen på: Endrick

Det nya brasilianska fenomenet fyller snart 18 år, men det är Endrick som kommer att föra vidare det tunga arvet från landslaget och få nationen att minnas de stora 9:orna som Ronaldo, Adriano och andra. Framtiden är Real Madrid och en plats i Brasiliens startelva.
 

Senaste resultaten i Copa América

  • Copa América 2011: Kvartfinal
  • Copa América 2015: Kvartfinal
  • Copa América 2016: Gruppspelet
  • Copa América 2019: Guld

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

Spelschema, Brasilien

Lördag 29 juni 2024

03:00 Paraguay - Brasilien


Onsdag 3 juli 2024

03:00 Brasilien - Colombia


Tisdag 25 juni 2024

03:00 Brasilien - Costa Rica


Spelschema, Copa America 2024: Odds, speltips och TV-tider

Kommentarer

Feedback