Reklam

Sverige - Ukraina: 1

Matchcenter
29 juni 2021 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
Hampden Park (neutral)    Daniele Orsato
25 jun 2021 at 17:43 (Uppdaterad 29 jun 2021 at 23:35) 25/06
74
0
Chans (1-X-2): 45-35-20%
Spelvärde: 105,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
NoAccountBet Spela nu hos NoAccountBet

Från första början var det Spanien som var favoriter till att sluta överst i grupp E och oddsen i premiärmatchen mot Sverige var i deras favör. Nu med facit i hand känns det så oerhört skönt att vårat blågula landslag motbevisade alla kritiker genom att ta hem gruppsegern. När äventyret nu fortsätter har vi en Forsberg i målform och en Dejan Kulusevski som med sitt korta inhopp i vinstmatchen mot Polen redan presenterat sig i mästerskapet på bästa möjliga vis med två assist. Vi väntar alla även spänt på att Alexander Isak ska göra sitt första mål.

Ukraina har imponerat på mig i gruppspelet med sin offensiva roliga fotboll och Yarmolenkos reduceringsmål till 2-1 i gruppspelsmötet mot Holland tar jag med mig som det snyggaste målet i mästerskapet. Men det har stundtals inte alls sett bra ut som när de mötte Österrike och föll med 0-1 då de var mer eller mindre lamslagna och ingen spelare höjde sig. Dessutom har de haft en del defensiva problem där bollarna ramlat in lite för lätt. Det stora förtroendet ligger hos Yarmolenko, Yaremchuk och Manchester City-stjärnan Zinchenko. Dessa tre måste höja sig för att de ska klara vidare avancemang.

Jag tippar att Sverige vinner. Vi har i gruppspelet redan mött bättre nationer och spelat jämnt med dem eller vunnit. Dessutom avslutade Janne Andersson och co gruppspelet på bästa möjliga vis med den fina 3-2 vinsten mot Polen. Det som jag tycker imponerar mest var att Sverige reste sig i slutminuterna och skickade in segermålet trots att Polen hade kvitterat och kommit in i matchen mer och mer. Håller de koll på Yaremchuk och Yarmolenko ska det inte vara några större problem för en målhungrig Forsberg att skjuta oss vidare till en kvartsfinal.

  • Betting med bra odds
  • Full statistik under spelet
  • Smidigaste sajten?

Kommentarer

Feedback