Annons

Speltips : Sverige - Österrike: 1 (Vinna någon av halvlekarna)

12 september 2023 at 20:45 - EM Kvalifikation
Arena: Friends Arena    Serdar Gözübüyuk
Uppdaterad
20
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM kval

Chans: 60%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Nu gäller det. Vinna eller försvinna läge igen när Österrike kommer till Friends Arena denna tisdagskväll.

Sverige går självklart för segern

Fyra av tio omgångar är spelade av em kval 2024 där vi nu står inför en riktig rysare då det ska avgöras om svenska landslaget i fotboll ska ha fortsatt chans till att nå EM nästa sommar i Tyskland.

Mötet nere i Wien var ingen rolig upplevelse där Christoph Baumgartner sänkte oss med två sena mål sista 10. Vi kanske kan glädjas åt att tvåmålsskyttens form inte är den bästa i dagsläget då han ej fått mycket speltid i inledningen av denna säsong med sitt RB Leipzig.

Han hoppade in i den andra halvleken när österrikarna genrepade mot Moldavien i torsdags, en avslagen match som slutade 1-1 där Michael Gregoritsch stod för kvitteringen.

Estonia sjönk på nytt

Sverige gjorde dock ett klart imponerande genrep när man fällde Estland med hela 5-0, efter att redan haft 3-0 i halvtid.

Gyökeres, Isak och Kulusevski visade vägen här med sina mål första 45. Sedan fick inhopparna Quaison och Claesson spika igen kistan med varsitt mål.

Förkrossande statistik var det i Tallin vilket sänder väldigt positiva signaler till den kommande drabbningen där jag tycker mig ha hittat ett intressant spel.

Tips Sverige - Österrike

Med tanke på förutsättningarna så finns det inget annat än att Janne Andersson trycker gasen i botten här för att inte riskera underläge och den branta uppförsbacken.

Speltips: Sverige vinner minst en halvlek hittar ni hos SpeedyBet till 1.74 i skrivande stund.

Jag tror Österrike har väldigt stor respekt för Sverige på Friends Arena. Tror inte tränare Rangnick kommer starta allt för offensivt här och räknar med att vi kan dominera matchbilden från start mot avvaktande gäster.

Förutom nederlaget mot Belgien har det sett skapligt ut för landslaget på hemmaplan på slutet. Med det självförtroendet som finns just nu på framförallt vår offensiva planhalva så bör det vara uppdukat för revansch.

Bör bli tre poäng och nytt EM hopp men jag väljer det fega alternativet istället för rak seger,

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback