Annons

Sverige - Kap Verde: (AH: -12,5) 1 - Speltips

Matchcenter
14 januari 2023 at 20:30 - Handboll, World Championships
Arena: Scandinavium Arena    Karim Gasmi
13 jan 2023 at 15:39 (Uppdaterad 14 jan 2023 at 21:57) 13/01
22
0

Handbolls-VM grupp C omgång 2

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 65-0-35%
Spelvärde: 116,35%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 34-27
Bethard Till Bethard
Speltips handbolls vm på mötet mellan Sverige - Kap Verde i andra rundan av grupp C. Matchen spelas i Scandinavium 14/1-20:30.

Sverige är nu inne i handbolls-VM 2023 och det efter en något trög start där framför allt första halvlek mot Brasilien inte var någon höjdare. Alltid svårt med öppningsmatch. Sverige spelade bättre i andra halvlek. Slutresultatet landade till 26-18, något mindre än man på förhand hade kunnat förvänta sig.

Kap Verde knappast mycket att hurra över

Nu nytt motstånd och antagligen ett svagare sådant än Brasilien som Sverige fick ta sig an i öppningsmatchen. Kap Verdes meriter är ytterst begränsade och även om man vann sin första match i gruppen över Uruguay, motståndet var på en så pass låg nivå att man inte kan lägga mycket vikt vid det mötet. Kap Verde är kanske inte en av VM:s svagaste nationer, men man är definitivt på den undre halvan. Och man ska veta det. EM i handboll, då skiljer det mycket mellan nationerna. VM i handboll, då skiljer det enormt mycket mellan nationerna. Inledningen av turneringen är enklare i VM än den är i EM.

Sverige mer på hugget denna gång

Huruvida landslaget är missnöjt med öppningsmatchen mot Brasilien kan man låta vara osagt men man kommer nog ändå dra en lärdom av den sega starten. Man vill nog inte ha en liknande insats där matchen är jämn hela vägen in i andra halvlek utan det är troligt att man vill trampa gasen i botten här och verkligen sätta ett exempel. Gör man det ska inte den här linan vara några större problem. Avståndet mellan lagen ska kunna rasa på ganska så ordentligt.

Inga problem i Sverige

Några små krämpor efter första matchen, bland annat på Jim Gottfridsson men när det gäller handboll, det är inte ofta ett lag kommer ut från en match helt utan spelare med problem. Sverige är ovanligt skadefria i början av den här turneringen.

Man har dessutom en fantastisk bredd i truppen. Man kommer precis som mot Brasilien kunna rulla på med två olika uppställningar för att hålla tempot uppe. Dessutom, även om det är givet att Sverige vinner dessa gruppmatcher. Det är viktigt för spelarna individuellt att visa att de är heta för att sätta sig i positionen att få speltid när den senare verkligen gäller. Kika in spelschema handbolls vm 2023 så att du inte missar någon av Sveriges matcher.

Sverige fem senaste:

Sverige - Brasilien, 26-18

Sverige - Serbien, 28 - 30

Sverige - Serbien, 35 - 34

Sverige - Danmark, 34 - 32

Tyskland - Sverige, 33 - 37

Kap Verde fem senaste:

Kap Verde - Uruguay, 33 - 25

Japan - Kap Verde, 31 - 19

Schweiz - Kap Verde, 29 - 29

Kap Verde - Österrike, 31 - 39

Egypten - Kap Verde, 37 - 25

Mitt speltips Sverige - Kap Verde

Sju mål i ena halvleken, sex mål i andra halvleken eller kanske snarare. Chanserna att Sverige leder med 10 bollar redan i paus är mycket god och man ska då kunna surfa in den här linan ganska enkelt i andra halvlek. Nästan jämna odds på -12,5 Sverige men Sverige är klar favorit att vinna med minst 13 bollar. mitt speltips handbolls vm är asian -12,5. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback