Annons

Speltips : Sverige - Finland: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
23 maj 2024 at 20:20 - Ishockey, Ishockey-VM
Uppdaterad
4
0
Hockey och bandynörd i sina bästa år. Älskar betting och Frölunda HC!
Visa mer
Show less

VM

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 55-0-45%
Spelvärde: 106,70%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 3/10
Hit/Miss: 1-1
ComeOn Till ComeOn
På torsdag ska Tre Kronor inleda slutspelet i VM där våra finska grannar står för motståndet i kvartsfinalen. Jag tror ett starkt Sverige löser uppgiften smärtfritt.

Tre Kronor bäst i Hockey-VM

Sju matcher och lika många vinster för Tre Kronor i Hockey VM 2024 i Tjeckien. Nu väntar de finska lejonen som tämligen ser märkbart tama ut så här långt. 

Sverige som enbart har revansch i sikte och det genom att följa upp förra årets flopp där man förlorade redan i kvarten mot Lettland med att ta guld.

Och visst ser det äckligt bra ut där samtliga matcher inte bara vunnits utan även övertygande med minst två puckars marginal i varje.

Även om gruppen får anses som den klart svagare så krossade svenskarna USA (5-2) och nu senast Slovakien (6-1) som ändå får klassas som ett ok lag samt med deras tunga support nere i grannlandet.

"Bara" 3-1 mot Frankrike och Kazakstan men här behöver vi inte dra för stora växlar då just växlarna kan läggas i ordentligt vilket vi fick se mot Lettland där vi gjorde fyra mål inom 3 minuter vid 2-2 läge.

Speltips

Mitt tips hockey vm: Sverige -1.5 till 1.94 hos ComeOn.

Det råder utan tvekan klasskillnad i år mellan lagen där Sam Hallam fått ihop en riktigt stark trupp med flera NHL-förstärkningar.

Detsamma går ej säga om Finland som har ett lag mest bestående av spelare från den inhemska ligan. I gruppen förlorade finnarna fyra av sju matcher bland annat mot Österrike.

Oddset på Tre Kronor har sjunkit en del sedan släpp och jag håller där med nere insatsen något här. Allt kan såklart hända och i dessa "derbyn" speciellt kan det bli nervöst.

Men jag ser inte hur Finland ska orka hela vägen där de såg slitna ut redan i den sista gruppspelsmatchen mot Schweiz där det blev torsk 3-1 dessutom.

Tippar på en stabil 4-1-seger. Heja Sverige!

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback