Reklam

Southampton - Liverpool: 2

Matchcenter
5 april 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Paul Tierney
5 apr 2019 at 16:21 (Uppdaterad 5 apr 2019 at 22:53) 05/04
8
0

Liverpool måste vinna

Chans (1-X-2): 15-10-75%
Spelvärde: 105,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Spela nu hos Unibet

Talar för spelet

  • Liverpool har vunnit 3 raka mot Southampton
  • Liverpool har vunnit 10 av 16 bortamatcher
  • Liverpool har endast förlorat 1 match i ligan denna säsong
  • Liverpool kommer till matchen med 3 raka segrar

Talar emot spelet

  • Liverpool har bara vunnit 1 av de 3 senaste bortamatcher
  • Southampton har vunnit 3 av sina 4 senaste matcher
  • Southampton har vunnit 2 raka hemmamatcher bland annat mot Tottenham

Måstematch för båda lagen men kanske mer för Liverpool då en titel står på spel. Med 6 matcher kvar för de flesta lagen så ligger Liverpool just nu bakom City med 1 poäng och måste i princip vinna varje match för att vara på säkra sidan.

Tuffaste bortamatchen Liverpool har kvar

Liverpool har 3 bortamatcher kvar i ligan och den här är en av dem. Jag skulle säga att den här kommer bli den tuffaste fast än Newcastle ligger före Southampton. Tar man 3 poäng ikväll så kommer Liverpool ha väldigt goda förutsättningar till att vinna Premier League. Generellt så har Liverpool lättare matcher kvar än City då den enda matchen man har mot ett topp 6 är Chelsea som kanske just nu är det sämsta bland topp 6, medan City har kvar både United och Tottenham kvar från topp 6. Trots en extremt viktig match på tisdag i CL så kommer Liverpool ge allt ikväll och säkerligen spela sitt bästa lag. Van Dijk var ett frågetecken inför ikväll men Klopp har gått ut med att som det ser ut just nu så kommer han att spela och vi alla vet att när Van Dijk spelar är Liverpool ett riktigt bra lag. 

Southampton ligger risigt till

Southampton ligger just nu på 16:onde plats med 33 poäng och 5 poäng från Cardiff som ligger på 18:onde plats så säkra är man verkligen inte. Det är många matcher kvar och i Premier League kan allt hända. Man har dock en match mindre spelad än de flesta lagen som är med och spelar om den sista nedflyttningsplatsen men man ska nog inte räkna med att man tar 3 poäng mot Liverpool ikväll. Southampton har varit ganska bra på sistone och har vunnit 3 av deras 4 senaste matcher och förlusten var mot ett Man United. Vinsten som sticker ut mest är såklart den mot Tottenham där man vann med 2-1 och lyckades vända från 0-1. 

Mitt speltips: Liverpool vinner matchen

Liverpool ska kunna göra jobbet här och fortsätta kampen om titeln i Premier League. En tuff match kommer det att bli då mycket står på spel.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback