Annons

Speltips : Slovenien - Serbien: Över 3.5 räddningar Jan Oblak

Matchcenter
20 juni 2024 at 15:00 - Fotboll, Europa - EM
Allianz Arena (neutral)    Istvan Kovacs
Uppdaterad
6
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 35%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 1/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Ett snabbtips till dagens tidiga match på Allianz Arena i Munchen där ett nytt Balkanderby ska spelas. Ny stormatch av Jan Oblak?

Öppen match med full fart att vänta

Vi fortsätter EM 2024 äventyret i Grupp C där ett hett möte kickar igång dagen. Likt igår bjuds vi på Balkanderby klockan 15.00 och här kan det bli minst lika bra underhållning som gårdagens.

Jag har valt att lägga fokus på slovenernas superstjärna till målvakt nämligen Jan Oblak. Han hade en fin match mot Danmark där vi fick se tre fina räddningar som hjälpte nationen att få med sig poängen.

Ska Slovenien bjuda på ny överraskning så kommer det krävas en ny stormatch från målisen. Serbien har tung offensiv kraft som vi vet med Mitrovic, Vlahovic som både kan störa i djupled men även i inläggsspelet och fasta situationer.

Jag tror Stojkovic kommer gå för 3 poäng inget snack om den saken. Men det lär inte bli så enkelt trots att serberna är tydliga oddsfavoriter så minns vi väl från första rundan hur luriga slovenerna kan vara.

Oblaks gäng har England i sista omgången så även dom lär gå för det här så förväntar mig en öppen och rolig matchbild där vi förhoppningsvis ser två lag som kommer till många avslut.

Mitt em tips: Jan Oblak Över 3.5 räddningar till 3.00 hos Bet365.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback