Annons

Speltips : Sirius - Malmö FF: (AH: +0,75) 1

Matchcenter
28 augusti 2023 at 19:10 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Studenternas IP
24 aug 2023 at 21:54 (Uppdaterad 28 aug 2023 at 21:07) 24/08
20
0

Allsvenskan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 45-30-25%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Till Unibet
På svårspelade Studenternas går man inte emot hemmalaget i första taget, så inte denna gång heller när Malmö FF besöker.

Även om Sirius fått med sig så mycket poäng och håller till i de nedre regionerna den här säsongen i Allsvenskan så har jag ändå blivit rätt så impad i väldigt många matcher.

Tycker Christer Mattiasson och gänget mycket väl kunde haft bra med poäng mer än de 20 på 20 omgångar som skrapats ihop. Kolla bara senast när man tapparin ett självmål det sista som händer borta mot Häcken, det speglar Uppsalalaget lite i år.

Många fina insatser speciellt på hemmaplan har resulterat i 0 poäng. Jag tänker på matcher som mot AIK, Mjällby och Hammarby som normalt hade gett 4-5 poäng i utdelning men där det blev 0.

Men senast så lossnade det på Studenternas när man körde över Kalmar FF med 3-0. Det var siffrorna redan efter knappa 20 spelade och även om motståndet inte var i toppslag så är det ändå en imponerande insats.

Jag tycker Joakim Persson ser riktgit fin ut och han har gjort mål i de två senaste. En liten nyckel i anfallsspelet har vi där.

MFF har kört fast

Nu kommer man väl få äta upp det här men är lite besviken på detta Malmö. Tycker inte alls man lever upp till förväntningarna så här långt och det räcker ju och se på de två senaste matcherna där man inte lyckats göra mål. Förlust mot Mjällby som följdes upp med 0-0 mot ett stukat Djurgården.

Laget spelade Svenska Cupen match i veckan mot Division 2-laget Smedby och av det man läst så var det ingen vacke insats. Klart det roterades en del men ändå en rätt stark elvasom borde kunna visa mer.

Press på MFF som inte får halka efte i toppen nu när vi snart kliver in i riktiga slutspurten. Men jag lockas inte alls av att spela på skåningarna i dagsläget utan tycker helt klart att Uppsalas stolthet känns mer intressant här.

Speltips: IK Sirius +0.75 asian hcp som finns till runt 2x på flera håll. 

  • Odds bonus på upp till 100 kr
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback