Annons

Speltips : Sheffield United - Nottingham Forest: Över 1.5 mål (andra halvlek)

Matchcenter
4 maj 2024 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Bramall Lane    Chris Kavanagh
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 3/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Har hittat ett riktigt intressant speltips till lördagens viktiga match på Bramall Lane där gästande Nottingham MÅSTE gå för 3 poäng i nedflyttningsstriden.

Statistikspel som måste liras

Blades näst sista hemmamatch i Premier League för den här gången och vi tackar jumbon för visat intresse och lycka till i Championship där man hör hemma.

För gästande Forest del gäller det nu att plocka poäng i de sista omgångarna för annars följer även dom med Sheffield ner en serie. 

Nottingham har förutom denna match även kvar att möta Chelsea på City Ground och sist Burnley borta, som skulle kunna bli en avgörande final om vilka som blir kvar.

Bortalaget har gjort många fina insatser på slutet men inte fått med sig resultaten. Nu senast kanske man till och med var värda poäng mot Man City i 2-0-torsken..

Oddsen på Nottingham Forest har gått ner till på tok för låga nivåer under 1,70. Det lockas absolut inte mot detta United som såklart kommer ge allt inför sina fans och för att försöka förstöra för motståndarna. (Fina skadeglädjen).

Jag skippar 1x2-marknaden och blickar istället mot målmarknaden där Över 1.5 mål i den andra halvleken synas till 1,80 hos SpeedyBet.

Här följer varför:

Det har blivit minst två mål i andra halvleken i de 8 senaste matcherna för Sheffield United.

Man orkar liksom inte att stå emot hela matcherna. Vad det beror på vet jag ej men senast mot Newcastle tappade man in 4 bollar i andra halvan, i omgången innan gjorde Man United 3 mål sista 45 och så där fortsätter det.

Som sagt ett grymt statistikspel det här kan säkerligen bli en mycket underhållande kamp där Forest har pressen på sig..

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback