Annons

Speltips : Öster - Östersunds FK: (AH: -0,75) 1

Matchcenter
29 april 2023 at 13:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
26 apr 2023 at 06:36 (Uppdaterad 29 apr 2023 at 14:58) 26/04
37
0

Superettan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 40-30-30%
Spelvärde: 115,65%
Lägsta spelbara odds: 1,55
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-1
Expekt Till Expekt
Ser inget som talar för att Östers IF inte ska fortsätta vinna matcher i Superettan. Specielt inte på Visma Arena mot Östersund.

Öster en pengamaskin

Älskar när man hittar fokuset på vissa lag som bjuder på fina "runs", oc Öster är ett av dom just nu. Unibet bjöd på fint utstick i den förra rundan mot GIF Sundsvall (tackar) och nu är det dags igen.

Det här är faktiskt en toppmatch i Superettan. Lite överraskande helt klart då de flesta trodde att Östersund skulle parkera i botten från start. Men icke, Magnus Powell gör ett fint jobb som tränare och är obesegrade efter 4 omgångar.

Nu tycker jag dock det är upplagt för den första förlusten. ÖFK har fått lite väl bra utdelning så här långt och det bör bli någon slags reaktion i negativ bemärkelse.

På en välförtjänt förstaplats i tabellen har vi Öster som tagit full pott på de fyra första omgångarna där man smällt in 12 mål samt släppt in fyra. Har hyllat lagets offensiv tidigare i mina poster så tänker inte repetera mer än att det håller allsvensk klass.

Extra imponerande att slå Giffarna i den förra omgången trots det rådande snökaos där matchen faktiskt fick avbrytas och spelas klart dagen efter utsatt tid.

Jesper Westermark gjorde två mål oc toppar skytteligan, ett mål före laglagkamraten Adam Bergmark-Wiberg. Nyförvärvet från Brage, Niklas Söderberg gjorde även han mål igen och står på två mål. Att det skulle bli succé där är ingenting man överraskas av direkt, klass.

"Vi är ett stabilare och jämnare lag jämfört med förra året" sa tränare Srdjan Tufegdzic som såklart är nöjd med den här starten, men målet är Allsvenskan 2024 och även om det ser lovande ut så är det mycket kvar att spela.

Inga nya skador eller sjukdomar vad jag fått information om iallafall inför nästa omgång som spelas tidigt på lördag klockan 13.00. Vi får hoppas att gästerna långa resa slår lite extra.

Mitt speltips: Östers IF -0.75 asian hcp hos Expekt eller Unibet till 1,83.

Kommer fortsätta rida på denna Öster-våg så länge som odds och läget i truppen säger så.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback