Annons

Speltips : Norrköping - Djurgården: 2

Matchcenter
8 juli 2024 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
Uppdaterad
6
0
Sportnörd i mina bästa år. Stor passion för betting där det mesta fokuset ligger på fotboll samt hockey!
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans (1-X-2): 20-20-60%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-3
Bethard Till Bethard
Den allsvenskan omstarten avslutas under måndagen med bland annat mötet på PlatinumCars Arena i Norrköping. Klar fördel för bortalaget här!

Jobbig höst väntar i Norrköping

Det var spridda åsikter gällande Norrköping och Andreas Alm inför Allsvenskan 2024. Laget öppnade starkt och lyckades få med sig en hel del kanske inte så rättvisa poäng men det här har nu jämnat ut sig minst sagt där vårspurten gav klara tecken på att Peking kan få det svårt att hänga kvar till och med.

Fem förluster och en oavgjord på de sex senaste omgångarna och seriens sämsta försvar som på 12 omgångar släppt in 32 bollar, och det är med marginal flest av samtliga lag.

Andreas Alm fick sommarlov precis vid rätt läge och har haft några veckor att försöka hitta lösningar inte minst i den svaga defensiv.

1-9 i målskillnad från mötena med Värnamo (0-4) och Sirius (1-5) innan uppehållet. Norrköpings tränare är omtyckt  men även han lär hänga löst tillslut.

Djurgården trivs på Östgötaslätten

DIF har sex raka matcher utan förlust mot Peking och man har två riktigt starka insatser i bagaget från just denna arena där det blivit två raka vinster plus hållna nollor.

Gamlingen Haris Radetinac har fina minnen då spelaren avgjorde senast här och även låg bakom segern i den innan med. Han får vi dock nog inte se denna gång men däremot kan eventuellt nyförvärvet från Västerås, Patric Åslund göra debut och det är en riktigt intressant lirare.

Djurgården tappade en 2-0 ledning mot Sirius i en träningsmatch inför omstarten där Leach och Sabovic nätade. För Norrköpings del blev det förlust 1-0 mot IFK Göteborg.

Mitt speltips

Allsvenskan tips: Djurgården IF vinst till 1.76 hos Bethard.

Det är klurigt att tippa omstarter oavsett liga och därför håller jag nere mina insatser. Måste ändå syna detta svaga IFK-försvar igen som normalt bör få det kämpigt mot gästernas offensiv som håller hög klass i allsvenska mått.

DIF avslutade vårsäsongen med tre raka bortasegrar.

  • Mjällby 3-1
  • BP 5-0
  • Västerås 2-0

Nu är det konstgräs som gäller i Norrköping och det är verkligen ingen nackdel för stockholmslaget. 

7 poäng bakom Malmö FF i toppen med en match mindre spelad. Ska man kunna greppa liten kontakt och ha något med guldet att göra så kan DIF inte börja med och tappa poäng.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback