Annons

Speltips : Newcastle United - Brighton: Newcastle Ö 4.5 SPM

Matchcenter
18 maj 2023 at 20:30 - Fotboll, England - Premier League
St James' Park    Robert Jones
17 maj 2023 at 17:48 (Uppdaterad 18 maj 2023 at 22:00) 17/05
19
0

Premier League

Chans: 60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss:
Mr Green Till Mr Green
Vi bjuds under torsdagskvällen på en match med höga förväntningar på. Räkna med att St James park kommer koka i vanlig ordning när Brighton kommer på besök.

Europa på spel för lagen

Även om det mesta talar för att Newcastle kommer få spela Champions League till nästa säsong så är det inte helt klart än. 

Tredjeplats och en match tillgodo till Liverpool som just nu skuggar på plats 5, en poäng bakom dem och Manchester United som ligger fyra.

Samtidigt kämpar Brighton för att hålla sin Europa League platsoch visst ser det bra ut då man är sexa en poäng före Tottenham och Aston Villa, men två matcher mindre spelade.

Skottglada Newcastle

Det har varit väldigt underhållande att följa Newcastle den här säsongen, speciellt på hemmaplan där laget öst på framåt i så gott som varje match.

Laget kommer ofta till avslut och jag har fått upp ögonen för detta specialspel där vi erbjuds att spela antalet skott på mål för laget hos Unibet och MrGreen.

Linan är satt till 4.5 för hemmalaget här i antalet skott på mål, där jag väljer att spela över. Lite statistik på varför följer här.

  • Leeds (5)
  • Arsenal (5)
  • Southampton (5)
  • Everton (8)
  • Tottenham (8)

Det här är hur många skott på mål laget haft under de fem senaste matcherna. Även de fem senaste hemmamatcherna har laget minst haft fem på mål.

Speltips: Newcaslte Över 4.5 skott på mål

Brighton vann mot Arsenal på Emirates i helgen och är ett lag man inte ska räkna bort här. Jag tycker båda lagen som oftast bjuder upp till väldigt roliga matcher där jag inte tror denna blir något undantag.

Callum Wilson, Alexander Isak, Jacob Murphy är några av namnen som inte är blyga för att dra iväg ett skott i hemmalaget, vi får bara hoppas att siktet är lika bra inställt som det varit på slutet.

Ett roligt spel helt klart värt att syna till denna matchen under torsdagskvällen.

  • 100 SEK bonus!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback