Reklam

Manchester United - Leicester: (AH: +0,75) 2

Matchcenter
14 september 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
9 sep 2019 at 15:46 (Uppdaterad 14 sep 2019 at 17:55) 09/09
53
0
Chance (1-X-2) including handicap: 20-30-50%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,70
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer;
- Flera frågetecken i Man Utds trupp inför matchen
- Leicester har varit stabila i början av säsongen
- Formen under OGS är fortsatt dålig för United

United började säsongen på bästa tänkbara sätt när man slog Chelsea på hemmaplan med 4-0 där Lampard hade en fruktansvärt dålig gameplan och gick rakt in i fällan och lät United kunna ligga på kontring. 4-0 speglade heller inte matchbilden och Chelsea skapade flera chanser. Efter det var de 1-1 borta mot Wolves där man gjorde det bra i första halvlek och förtjänade att vinna. Sen förlorade man hemma mot CP och kryssade borta mot Southampton och det har börjat se ut som under våren förra säsongen med OGS. De är väldigt dåliga när de ska föra spelet och ifall inte motståndarna likt Chelsea gjorde låter United ligga på kontring har de svårt för att vinna matcher.
Till matchen är Shaw definitivt borta och Young lär ersätta honom vilket är en försvagning. Martial är tveksam till spel. Det finns frågetecken kring Pogba och Lingard också, de lär spela men tränar inte för fullt med laget inför matchen.

Leicester har börjat säsongen väldigt bra likt man slutade förra säsongen när Rodgers tog över laget. Hittills har man vunnit 2 matcher och spelat 2 oavgjorda. De spelade oavgjort borta mot Chelsea helt rättvist (som xG också visar) och man fick känslan av att Chelsea och Leicester kvalitetsmässigt ligger på ungefär samma nivå just nu. Men Rodgers kommer inte vara lika naiv som Lampard var på Old Trafford. Leicester kommer troligtvis låta United föra spelet och göra det svårt för United. Man har också väldigt fin offensiv kvalitet i truppen framförallt med Vardy och Tielemans som båda fick göra mål i senaste matchen.

Rodgers är taktiskt smartare än vad OGS är och kommer ge Leicester en bra chans att få med sig poäng på Old Trafford. Rodgers har nästan alla spelare tillgängliga och kan ställa sin bästa elva på planen som inte United kommer att kunna göra. Tycker marknaden underskattar Leicester här och bedömer det till ca 50% chans till att Leicester kommer få med sig poäng här. Men väljer att gå ned till AH +0,75 Leicester som man just nu kan få till 1,86.
 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback