Annons

Speltips : Manchester City - West Ham United: Under 3,5 Mål

Matchcenter
3 maj 2023 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Etihad Stadium    John Brooks
Uppdaterad
18
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-0
Mr Green Till Mr Green
Vi rekar mötet på Etihad Stadium där Manchester City tar emot West Ham United den kommande onsdagen.

Höga linor

Det är lätt att luras in i att spela överspel nu när man kollar på Premier League. Det har verkligen exploderat på slutet och kolla omgång 34 där endast en av åtta matcher som spelats slutat under 2.5.

West Ham har läckt. Senast släppte man in hela fyra bollar mot Crystal Palace där man förlorade med 4-3. Klart David Moyes kommer fokusera på defensiven mot detta Man City som är en helt annan typ av match där Hammers förväntas ha en mer defensiv inställning.

City utan de Bruyne

Kevin de Bruyne saknas i hemmalaget. Det är såklart ett stort minus då belgaren legat bakom otroligt mycket offensivt på slutet eller vad sägs om 3 mål och 4 assist på de fyra senaste ligamatcherna.

Här kommer City och Guardiola såklart inte ta några risker inför kommande semifinal i Champions League. Spelare med små känningar kommer få, jag räknar med en del rotation.

Bettingtips Manchester City - West Ham

Under 3.5 mål i matchen blir mitt speltips till denna fight. Premier League har som sagt varit galet på slutet där det blivit väldigt mycket mål. Jag köper dock inte denna höga lina då det måste kommer en reaktion från David Moyes i försvarsspelet efter helgens läcka.

Det finns inte i min bok att West Ham går ut och är naiva på Etihad Stadium efter de senaste svaga insatserna. 

Fokus att hålla nere siffrorna är min gissning. Samtidigt ser jag inte heller varför City bara skulle köra full blås. Det är ett fruktansvärt tight spelschema nu och får man chansen att spela av en match så tar man den.

Sex av de åtta senaste matcherna mellan lagen har slutat under 3.5 mål. Nu hoppas jag förberedelserna för CL redan finns i baktankarna och utan Kevin de Bruyne blir det ett givet klick.

  • 100 SEK bonus!
  • Användarvänlig plattform för odds och livebetting
  • Fantastisk app till mobilen
  • En bonus utan omsättningskrav
  • Finns en app för både Android och iPhoneStort utbud av odds från Kambi

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback