Annons

West Ham United - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, West Ham United

Hela spelschemat

Inför förra säsongen tappade Hammers kapten Mark Noble och inför kommande får laget klara sig utan motorn på mittfältet, Declan Rice som blev den dyraste engelska spelaren någonsin när han lämnade för rivalen Arsenal. David Moyes fick efter en tung säsong avsluta på ett vackert sätt när West Ham vann Europa Conference League. Det finns en god potential i truppen och klubben som nu siktar på att hamna på den övre halvan av Premier League 2023/24. Är man tillräckligt förberedda?

Odds på West Ham i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på West Ham i Premier League säsongen 2023/24. 

West Ham Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Sluta på undre halvan 1,66
Topp 6 7,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: West Ham

Styrkor

Sett till vad David Moyes har gjort med en klubb som var i kris för drygt tre säsonger sedan är det imponerande. West Ham är numera tack vare honom ett av de lagen som kan blanda sig in i kampen på den övre halvan, slåss om Europacupspel, vilket har resulterat i att de är mer attraktiva på transfermarknaden. Han har även sett till att de spelar en roligare fotboll samtidigt som han gett de tidigare skeptiska fansen framtidstro. Han har växt som coach i takt med laget.

Svagheter

Som nämnt i inledningen är det fortfarande oroväckande att truppen fortfarande är tunn med tanke på ambitionerna klubben har. I och med det känns det som att Hammers hamnar på efterkälken jämfört med konkurrenterna i toppen som bygger ut sina lag med kvalitetsspelare i varje fönster det är något de måste komma tillrätta med för att fortsätta utvecklas. Tappet av Declan Rice kommer såklart lämna ett hål på mittfältet och hur ska han ersättas på bästa tänkbara sätt?

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

West Ham United FC kommer från området Stratford i östra London och spelar sina hemmamatcher på London Stadium. Lagets smeknamn är “The Hammers”. Tre gånger har klubben vunnit FA-cupen, 1 gång cupvinnarcupen och 1 gång Intertotocupen. 1985/86 nådde de sin hittills bästa ligaplacering i den första divisionen(dagens Premier League)någonsin när de slutade trea.

Deras största rivaler är Tottenham Hotspur, Chelsea, Sheffield United och Millwall.

Historik

1895 uppstod fotbollsklubben Thames Ironworks som 1900 bytte namn till West Ham United. 1919 gick de med i Football League och spelade för första gången någonsin i den högsta divisionen 1923. Samma år förlorade de finalen i FA-cupen. Cupen som de senare skulle komma att vinna 1964, 1975 och 1980. Titeln i cupvinnarcupen tog de 1965 och Intertoto vann de 1999.

Klubben hade under åren 1961 till 1975 sina mest framgångsrika säsonger då de tog majoriteten av sina titlar under tränaren Ron Greenwood. Under denna period kom det fram tre spelare ur den egna akademin, Bobby Moore, Geoff Hurst och Martin Peters som alla var högst inblandade i lagets framgångar. Dessa tre spelare var uttagna i det engelska landslaget som vann VM 1966. För sina insatser under världsmästerskapet har de förärats med en staty.

Spelschema, West Ham United

Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback