Annons

Speltips : Luton Town - Nottingham Forest: Över 2.75 mål asian line

Matchcenter
16 mars 2024 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Kenilworth Road    Darren England
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 57%
Spelvärde: 108,30%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Vi rekar lördagens bottenmöte på Kenilworth Road mellan Luton och Nottingham. Här talar det mesta för en match som kommer spåra ur.

Luton Luton Luton

Vad hände egentligen i onsdags på Vitality Stadium i Bournemouth? En fantastisk första halvlek och ledning 3-0 sumpades helt bort när hemmalaget vände till 4-3.

Stackars Rob Edwards och hans spelare som på nytt tappar bort vitala poäng i kampen om nytt Premier League kontrakt.

Nu har "Hatters 7 raka ligamatcher utan vinst varav endast två inspelade poäng under den här rajden. Då fick man med sig en något turligt borta mot Crystal Palace nyligen efter ett flytmål i slutskedet.

Det här är ett lag som verkligen inte kan försvara. Man läcker och bjuder på väldigt många målschanser och att skadelistan är lång hjälper inte direkt.

Endast en av Lutons 10 senaste har slutat under 3 mål och det var den på Selhurst Park där Palace normalt hade satt tre bollar på egen hand.

Speltips

Forest har visserligen tre raka matcher nu som slutat förlust 1-0. Till försvar är det tre tuffa lag som stått för motståndet: Brighton, Liverpool och Man United.

Det här är en nyckelfajt i striden om nytt kontrakt. Pressen är på hemmalaget som måste ta tre poäng annars har nog nästan tåget gått.

Mitt premier league tips: Över 2.75 mål till 1.90 hos Bet365. Ett odds som sticker ut bra där andra sidor ligger under 1.80. 

När lagen möttes senast på City Ground fick vi se fyra mål i en riktigt underhållande drabbning som slutade 2-2.

I dagsläget finns inget annat än att klicka överspel när nykomlingarna är i farten. Försvaret håller inte PL klass men offensivt är man faktiskt pigga.

Har full respekt för Luton på sin lilla hemmaarena där allt kan hända men frågan är om inte Nottingham bryter sin negativa trend på lördag? Hur mycket energi tog veckomatchen från Edwards manskap?

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback