Reklam

Leicester City - Everton: 1

Matchcenter
1 december 2019 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Graham Scott
27 nov 2019 at 19:10 (Uppdaterad 1 dec 2019 at 19:27) 27/11
54
+1
Chans (1-X-2): 61-25-14%
Spelvärde: 104,31%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Betsson Spela nu hos Betsson

Nyckelfaktorer:
- Ruggig form i Leicester, fem raka segrar!
- Fyra raka nollor för Leicester
- Everton svag form, ryktas om att Marco Silva är nära att få lämna

Leicester har gjort succé denna säsongen och placerar sig efter 13 omgångar på en andra plats före Manchester City(!) Spelet har sett riktigt bra ut denna säsongen, det gjorde det nästan direkt när Rodgers tog över förra säsongen och har fortsatt utvecklingen och blivit ännu bättre till denna säsongen.
Defensiven har varit stabilast i ligan och endast släppt in tre mål på sina sex hemmamatcher(!)
Evans gick ut i förra matchen med vad som verkar varit kramp och står som osäker till spel men startar troligtvis. Leicester verkar kunna behålla kontinuiteten och ställa upp med samma startelva igen!

Everton är en av denna säsongens stora besvikelser, har återigen investerat mycket pengar i truppen men har inte fått något allt av det. Det ryktas om att Marco Silva i princip redan har fått sparken och att Moyes står redo för att ta över. Moralen i truppen verkar redan vara låg och det har inte blivit bättre sedan viktiga kuggen på mitten Gomes blev skadad. Formen på bortaplan är usel, de har endast vunnit en match senaste fem bortamatcherna (Southampton) och spelet har varit riktigt dåligt också. De andra fyra förlusterna har inte varit mot något jätte motstånd heller. Brighton, Burnley, Aston VIlla och Bournemouth.

För tillfället är det väldigt stor klasskillnad mellan lagen. Spelarna, fansen och Silva vet att hans dagar som Everton tränare strax är över. Leicester går som tåget och kan behålla kontinuiteten i truppen och raka 1 an till 1,71 är det värde på.
 

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback