Reklam

Leicester City - Arsenal: 1

Matchcenter
9 november 2019 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
King Power Stadium    Chris Kavanagh
5 nov 2019 at 18:53 (Uppdaterad 9 nov 2019 at 20:20) 05/11
46
0
Chans (1-X-2): 53-27-20%
Spelvärde: 111,83%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Arsenal spelar bortamatch på onsdag i Europa League
- Arsenal har det väldigt svårt på bortaplan
- Leicester har imponerat väldigt mycket i säsongsinledningen
- Bra skadeläge i båda lagen

Leicester har imponerat väldigt mycket i säsongsinledningen och placerar sig för tillfället på en tredje plats med 23 poäng efter 11 matcher. Formen är väldigt god och har tre raka segrar. Brendan Rodgers har imponerat väldigt mycket med vad han har fått ut av laget och det är fullt rättvist att de ligger på en tredje plats. Skadeläget är bra och Vardy har en ruskig form för tillfället och leder skytteligan.

Arsenal är inne i en formsvacka och har endast en seger på de senaste fem matcherna. Det är ingen harmoni och stormar kring laget. Det visualiserades när kapten Xhaka GÅR ut från planen i underläge hemma på Emirates utbuad och slänger kaptensbindeln och går rakt ut i omklädningsrummet.
Arsenal ska också spela Europa League borta nu på onsdag i Portugal, vilket såklart inte är någon optimal uppladdning när det är match redan lördag på bortaplan igen.
Under Emery har Arsenal haft väldigt svårt på bortaplan och har hittills endast tagit fem poäng på fem matcher och förra säsongen förlorade man fler bortamatcher än vad man vann.

Flera faktorer talar för Leicester i denna matchen och bedömer det lite över 50% chans på rak seger och vi kan för tillfället få 2,11 vilket det är värde på.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback