Annons

Speltips : Kalmar FF - Västerås SK: 2 (Flest hörnor)

Matchcenter
2 juni 2024 at 14:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Guldfaageln Arena
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 57%
Spelvärde: 107,16%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Expekt Till Expekt
Vi kliver in i omgång 12 av Allsvenskan där vi bjuds på ett riktigt bottenmöte på Guldfågeln Arena. Kan Västerås SK lösa kontakt med lagen över strecket?

Viktiga poäng på spel

Omgångens "rysare" i Allsvenskan hittar vi i Småland där två lag som underpresterat resultatmässigt gör upp om vitala poäng i jakten på säker mark.

Tuffast läge är det för Kalle Karlsson gäng som är jumbo på 5 poäng med 6 poäng upp till lagen ovanför strecket.

Något positiva vindar blåser ändå hos nykomlingen som fått med sig två raka oavgjorda efter 0-0 i Uppsala mot Sirius samt 1-1 senast mot BP hemma i Västmanland.

Kalmar FF fortsätter vara ojämna och kommer senast från en riktig smäll nere i Malmö där det blev 5-0 i baken mot serieledaren.

Trots att VSK bara fått ihop 5 poäng så här långt så har marknaden tro på laget då oddsen i denna bortamatch så gott som är helt jämna.

Och visst kollar man på lagets prestationer och statistik så skulle en plats högre upp i tabellen vara mer rättvis men målen måste göras vilket inte varit effektivt alls.

Målen må ha lyst med sin frånvaro, däremot har produktionen av hörnor varit betydligt närvarande och det leder mig in på detta spel..

Speltips

Mitt allsvenskan tips: Västerås SK får flest hörnor till 1.88 hos Expekt.

Nu förlorade VSK visserligen senast mot Brommapojkarna med 7-8 men innan det hade man fyra relativt klara vinster i hörnmatchen:

  • Sirius 7-3 - Borta
  • Värnamo 9-3 - Hemma
  • GAIS 7-2 - Borta
  • Djurgården 6-2 - Hemma

Självklart går det hand i hand med att man som oftast fått jobba i underläge och jag tror så kan bli fallet även den kommande helgen mot ett svårspelat Kalmar FF på naturgräset.

Ett minus vi måste ha med oss är att gästernas duktiga ytterspringare Simon Gefvert är skadad och borta resten av säsongen.

Mer statistik gällande hörnorna som är värt att notera är att Västerås vunnit den fighten i 8 av 11 matcher så här långt förutom dom jag nämnde ovan vann man hörnorna mot Elfsborg men även i de tuffa bortamatcherna mot AIK och Malmö FF.

KFF kommer från två raka där man blivit slaktade i hörnvväg: MFF 9-0 och Värnamo 8-3.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback