Annons

Speltips : Italien - Albanien: BetBuilder

Matchcenter
15 juni 2024 at 21:00 - Fotboll, Europa - EM
BVB Stadion Dortmund (neutral)    Felix Zwayer
Uppdaterad
7
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

EM 2024

Chans: 55%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Italien är stora favoriter i premiären mot Albanien i en match som ser ut att kunna bli en målsnål historia. Uddamålsvinst att vänta för Gli Azzurri?

Regerande Europamästarna öppnar med seger

Ingen vågad rubrik direkt men en otroligt viktig match i första rundan av Grupp B även kallat "Dödens grupp" väntar för Italien mot ett av EM 2024 på förhand svagaste lag Albanien.

Då även Spanien och Kroatien tillhör denna grupp så finns inget annat än 3 poäng här för Spallettis gäng som nu alltså kommer som regerande mästare från 2M 2020 men som missade VM i Qatar.

Luciano Spalletti alltså som tog över Gli Azzuri efter Roberto Mancini har ett "ungt och fräscht" Italien med många nya spelare. Det känns som ett helt rätt val av förbundskapten.

Italienarna är inne i en bra period där man endast förlorat en av de nio senaste. Inför mästerskapet har man mött följande:

  • Turkiet 0-0
  • Ecuador 2-0
  • Venezuela 2-1

Det här är en match som Italien bara ska kontrollera från start medan albanerna garanterat kommer ligga på den defensiva sidan och bara försöka kriga hem en poäng. Kommer man orka i 90 minuter? Ytterst tveksam till det. Albanien är inte lika erkänt starka defensivt som tidigare.

Speltips

Mitt em tips 2024: Italien vinst + Under 3.5 mål i matchen (BetBuilder) hos Expekt.

Nu vann visserligen Italien med 3-1 senast lagen möttes i Tirana 2022 men nu snackar vi EM premiär och det betyder ofta lite mer nervös samt avvaktande start.

Albanien är ett landslag med bra stats bakom sig om man gillar underspel. Endast 3 av de 25 senaste har gått över 3.5 mål och till mästerskapet saknas offensiv kraft i ett redan offensivt svagt lag där Fulhams Armando Broja ska vara största hotet framåt.

Spalletti kommer till öppningsmatchen som spelas på Signal Iduna Park kunna ställa upp med vad som anses den starkaste elvan för dagen. Speciellt mittfältet känns riktigt stark och innehaver erfarenhet samt kvalite som motståndarna normalt ej bör kunna mätas med.

Albanerna är även som starkast när man spelar hemma i Tirana. På resande fot är det inte lika roligt och kollar vi de fem senaste bortamatcherna så har laget endast besegrat Färöarna.

Att de regerande EM vinnarna ska vinna råder ingen tvekan om nu gäller det att denna tillställning inte spårar ur för då ser jag slutresultat som 1,2-0 som ytterst troliga.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback