Annons

Speltips : IFK Göteborg - Häcken: 2 (Över 4.5 hörnor)

Matchcenter
24 april 2024 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Gamla Ullevi
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 64%
Spelvärde: 106,24%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Till onsdagens derby i Göteborg blir det att jobba hörnor för BK Häcken som det minst sagt svänger om just nu.

Två raka segrar för Paco Johansens Häcken i Allsvenskan nu där man även lyckats vända underläge både mot Brommapojkarna och Hammarby.

Kollar vi lite stats från matchen mot Bajen så noterar vi hela 13 hönor för göteborgarna. Även i premiären hemma mot Mjällby lyckades man komma upp i tvåsiffrig hörnstatistik så nu tycker jag helt enkelt att 4.5-linan lockar mot Blåvitt.

Kan mycket väl bli så att Häcken på nytt hamnar i underläge då det är långt ifrån stabilt bakåt. Däremot finns det riktig potential i det offensiva spelet fortsatt vilket såklart bidragit till att man fått ihop så här mkt poäng i inledningen.

IFK Göteborg fick vänsterbacken Trondsen utvisad senast och med tanke på att Oscar Wendt sedan tidigare är borta så kanske vi kan få se ett Häcken som utnyttjar vänsterkanten här som bör vara klart försvagat här.

Känslan inför den här drabbningen är att vi kommer bjudas på fin underhållning mellan två lag som verkligen vill gå framåt. 

Även main linan på Över 10.5 hörnor lockar men jag väljer trots allt att gå för Häcken Över 4.5 hörnor till 1.,66 hos Expekt som allsvenskan tips

Kan tillägga att Blåvitt släppt till 6 hörnor mot Djurgården i hemmapremiären samt 7 hörnor nu senast i den andra hemmamatchen för säsongen mot Peking.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback